Fredag(nyår)/311210
2010-12-31 / 13:39:04 / my life

Hej!
Orkade inte lägga in så många bilder, men ni fick några iallafall. Igår hade jag bloggpaus. Idag så är det nyår, och runt halv fem så kommer mina flickor hit och fixar sig. Sedan ska vi äta och så blire att dra upp till en kompis sedan. Sitter och lyssnar på världens kassaste spellista på spotify (lollos -.-) haha. Ja ska försöka städa mitt rum och fixa lite innan alla kommer. Men vi hörs imorgon om inte tidigare, ha ettt jävla bra nyår nu! :-D


2010
2010-12-31 / 13:35:18 / my life

Jag sitter och kollar vad jag har gjort detta år, jag har varit med om mycket skit. Men har även varit högst upp i lycko ruset. Många misstag har jag gjort, men misstag som även blivit bättre nu. Jag har varit med mina underbara vänner alldeles för lite, men denna höst har jag tagit igen det! Jag har fått tillbacka några av mina bästa vänner. Mitt år har varit fullt av turbulens, det är bergodalbana hela tiden. Men jag lär mig hela tiden, precis som alla andra. Jag ser fram emot ett nytt år och att lämna det gammla året bakom mig! GOTT NYTT ÅR ALLA!

Bilder från året;


mamma & jag var på selma lagerlöfs spa i sunne! (åt världens godaste
efterätt där med!)

fina senvinter promenader med underbara Freddy!

överaskade min fina syster Lisa när hon fyllde 20!

snaggade mig...

hade en mysig filmkväll hos tvillingarna!

filmkvällen!

kollade på modevisning på kupolen när Lollo och..

josefine var med!

Hundvalpen Marley vart ett ny tillskott till våran familj!

var mycket med tim, vart många promendar med han & viggo

bakade i Tronsjöns bagarstuga

åt världens godaste cupcakes i mickis stuga!

åkte bräda i romme
mickis
tjejkväll hos mickis, även sista dagarna med långt hår
efter hagafesten sov man på golven i skolan, emma på bilden!

åt donken

bad taste i skolan

spenderade många dagar med tim

vi var i min sommarstuga några dagar

förra nyår var kaos, men sedan drog vi vidare till mickis!

p&l

skara sommarland med storasyster & lillasyster!


godnatt
2010-12-29 / 21:23:27 / my life

Ikväll blire oth som jag faktiskt inte kollat på, på några dagar. Har inte världens bästa dag, så imorgon så kommer bättre uppdatering med!

later

onsdag/291210
2010-12-29 / 19:12:30 / my life

Hej!
Idag har det inte hänt mycket alls, har mest varit hemma var nere på kupolen och stan en sväng med en kompis också. Men jag känner mig krasslig, så inte så kul det är snart nyår vill gärna vara frisk då! Har faktiskt inget blogg humör som kanske märks. Vill måla, är jätte sugen på att måla så. Nej men ikväll ska jag nog bara vara hemma och försöka kurera mig, och även städa mitt rum som ser galet stökigt ut. Ska väl försöka uppdatera senare, om jag orkar.

"It´s payback time bitch" - dagens citat


min nya fina tröja, som är mycket finare irl! h&m kommer den från


.
2010-12-29 / 12:30:57 / my life

jag orkar inte bry mig mera, men jag kan inte sluta.


is prinssesor & prinsar
2010-12-28 / 20:52:19 / my life






gulligt!

 


tisdag/281210
2010-12-28 / 20:08:54 / my life

Hej!
Uppdateringen har inte varit jätte bra idag vet, men har faktiskt inte haft så mycket tid! Vaknade kring elva kanske och duscha och gjorde mig klar. Sedan vart det ner på stan med mamma, hittade min nyårsklänning! Det blir ett fint svart fodral från lindex! Sedan åkte jag hem till Mickis och så vart det fika med hon & Johanna. Vi åt världens godaste cupcakes, och pratade om allt mellan himmel och jord. Har även hunnit med en sväng på kupolen och hjälpt mamma att välja nya glasögon & köpt lösögonfransar! Så ska antagligen bara vara hemma resten av kvällen nu, ska även ladda upp några bilder från igår kväll :-).




mickis :-)

söt johanna!

halloncupcakes med vitchoklad!

chokladcupcakes!


bambi på hal is.
2010-12-27 / 20:00:03 / my life

Har varit dålig uppdatering idag, vet. Har bakat två olika sorters cupcakes. En vanilj och sedan provade jag att baka en hallon sort. Har inte haft frosting på hallon sorten än, bara på vaniljen. Men jag ska och träffa mina kompisar och åka skriskor.VEM FAN ÅKER DET?! Jag vet knappt hur man gör, förra gången vart jag puttad kring hela banan för att jag knappt kunde stå upp. Så okej nu ska wallin lära mig säger hon, får väl se hur detta slutar. Nej nu ska jag gå och klä på mig bra mycket kläder och se om jag äger några skriskor. Sedan så ska jag äta sedan åker vi iväg. Så kan väl alla hålla tummarna att jag inte bryter armar och ben!

later


they are not you
2010-12-27 / 19:50:09 / my life


bara för den här bilden vill jag ha målad på väggen,
så som peyton i oth har. för den är fin!

måndag/271210
2010-12-27 / 15:01:02 / my life

Hej!
Vaknade för en och en halv timme sedan ungefär. Somnade väl sisådär fem imorse och klockan tio började min mamma väcka mig. Sedan fortsatte hon försöka väcka mig en gång i timmen tills halvtvå då jag gick upp. Så håller på att baka cupcakes, och ska göra tre olika sorter bara därför att. Ska väl iväg och handla med mamma måste hitta tjocka hårda papper, ska pyssla lite. Får se vad som händer senare, ska antagligen träffa kompisar. Bloggade inte så mycket igår kväll, var trött och kollade på oth hela natten ungefär. Så ska fota och försöka lägga in vad jag köpt senare! puss


oth
2010-12-26 / 22:29:44 / my life

Har ätit och fixat lite. Ska tillbringa resten av denna kväll med att kolla oth.

oth
2010-12-26 / 22:29:30 / my life

Har ätit och fixat lite. Ska tillbringa resten av denna kväll med att kolla oth.

smyckeskrokar
2010-12-26 / 21:09:05 / my life



Medans jag lagar mat får ni se hur det blev! Tycker iallafall det var jätte bra :-)


vit
2010-12-26 / 20:48:21 / my life

Har kollat på film med mamma en jane austen, väldigt bra och väldigt lång. Har även målat och satt upp en spegel på mitt rum och målat en hängare till mina smyken. Väldigt fint vart det. Kommer bild om en liten stund ska bara ner och laga mat! puss puss


dare?
2010-12-26 / 16:41:27 / my life



Idag när jag var på kupolen, gick jag in på make up store och provade deras läppstift dare.
Jag vetinte om jag passade i det eller inte. Men kan säga att var underbart fint, denna bild stämmer inte helt överens med den riktiga färgen. tänk lite starkare orange. Så ska jag köpa eller inte? 200kr på ett läppstift kanske är värt det, vetinte riktigt.

dagens
2010-12-26 / 15:37:22 / my life

Hej.

Nu är jag hemma efter några timmars shopping! Har köpt massa fint som jag tänkte visa er ikväll, har även köpt färg så jag kan måla krokar till att hänga smycken på!Imorse vaknade jag inte av klockan som jag hade ställt på nio, utan vaknade av att min mamma väckte mig vid tio. Somnade typ 4 halv fem igår så. Idag ska det bli att ta det lungt, ska försöka måla krokar. Städa lite och sedan kanske läsa ut min bok. Är trött så ska bli skönt att bara vara hemma. Men vi hörs senare då!

 


tröja - gina
kofta- gina
leggings-h&m
halsband- fick på konformationen


det enda som aldrig försvinner är ensamheten..
2010-12-26 / 11:47:00 / my life


söndag/261210
2010-12-26 / 09:34:00 / my life

Hej.
Nu är jag jätte trött verkligen och jag ska gå och sova, så jag tidsinstället detta inlägg på typ 09.00 & nu är klockan 02.29. Idag ska jag till kupolen med Stina antagligen, ska vara en av alla galna människor som springer i butiker på mellandagsrean. Behöver massor av nya saker. Okej det är bäst att jag skriver en lista annars kommer jag komma hem med allt jag inte behöver. Har plockat lite på mitt rum nu inatt, suttit och redigerat bilder. Ja lite allt möjligt, är inte trött än. Skulle vilja damsuga men har en känsla av att det inte skulle vara så populärt av min familj haha. Ja dags att ställa alarmet på 09.00 får inte åka dit för sent så. Men först ska jag kolla på några avsnitt av OTH. Har iallafall gjort några inlägg idag, så ni har något att läsa haha.

Godnatt eller godmorgon välj själv.

julklappar
2010-12-26 / 02:27:42 / my life


halv interrail biljett





pippi tröja!

bild på det mesta av julklapparna! alla orkade jag inte fota, är jätte nöjd

med julklapparna! Fick den andra halvan av interrail biljetten idag!

 


en sakta sjunkande låga
2010-12-26 / 01:50:25 / my life

 



sömnlösa nätter börjar bli en vana. när sömnen väl faller in,
är mardrömmarna där direkt. rädd för att somna, rädd för att drömma.
sömnlösa nätter, sömnlösa nätter. du hemsöker mig
.


just for tonight
2010-12-26 / 00:40:11 / my life



sitter mitt i natten och bloggar. Eller okej jag sitter och redigerar bilder och funderar på att gå ner och äta. Är jätte hungrig och vill ha köttbullar och potatismos.. Men har hittat ett nytt redigerings program skit kul att redigera bilder med! Har tagit kort på alla mina julklappar, extremt drygt vare. Så lite senare får ni se vad jag fick, hoppas ni alla hade en bra jul! :-)

fredag (JULAFTON)/241210
2010-12-24 / 10:03:46 / my life

Godmorgon.
Nu har jag varit vaken ett bra tag, från sex till nio låg jag och vred mig och drömde helt sjukt konstiga drömmar haha. Och jag har faktiskt fått lite julkänslor nu och klart att då blir jag verkligen väldigt liten igen. Börja dagen med stomp macka med skinka, te och julmusik! Om en timme lite mera beger oss min pappa och jag för att åka till Anna och fira där. Så idag ska jag fira jul med pappa imorgon blire upp till mamma och fira där. Vi hörs senare idag eller imorgon. GOD JUL!♥♥


dare
2010-12-23 / 22:46:17 / fashion


bild lånad från google

Kan man bli kär i ett läppstift? Jag tror faktiskt det.
Detta är vad jag ska invenstra i ett knall orange läppstift.


dan före doppardan
2010-12-23 / 22:26:35 / my life

Jag borde sova snart, känner mig jätte trött. Har fått lite mera julkänsla, men det är inte som när man var liten inte. Men det är bara 1 timme och 40 minuter kvar tills klockan är tolv. På lördag flyttar jag även till min mamma i tre veckor och vet ni hur drygt det är att få med sig allt?! Är fan omöjligt! Har en väska fylld med bara tjocktröjor och då har jag bara kommit till en tredje del av min packning, nej usch och fy. Sitter och kolla på film nu, the holiday heter den. Har sett den ett antal gånger men den är bra! Nej ska se klart filmen sedan ska jag sova! God Jul med! Om jag inte uppdaterar er imorgon :)



mina favorit bloggar; topp tre
2010-12-23 / 22:18:48 / bloggar

Tänkte börja med något nytt, kommer nu mera finnas en kategori där ni finner bloggar jag som idag tipsar om. Idag kommer mina topp tre bloggar, som jag läser!

 Petra Tungården www.shecitys.se
En av dom roligaste bloggar jag har läst, hon är fan äkta och helt jävla galen(på ett bra sätt!) En av mina förebilder faktiskt, tänk att vara lika äkta som henne i sin blogg och tänk om man endå kunde ha hennes karriär och lägenhet!

 Michaela Forni http://stureplan.se/bloggar/michaela
Hur fin är inte hon? Hur vackra texter skriver hon inte?! Plus hon har designat en skokollektion som är så underbar att man dör lite. Hon har grym stil och är rätt personlig i sin blogg. Älskar´t. Hon och Petra är mina stora förebilder! 

 My Blomquist http://nyheter24.se/modette/myblomquist/
Hon skriver om mode och har grym stil. Och hon vågar framför allt sticka ut. Vem vill inte ha hennes gaderob!?

lista 2010
2010-12-23 / 21:23:28 / my life

Snodde en lista av louise!



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
antagligen

Höll du några av dina nyårslöften?
om jag hade några, så nej

Vilka länder besökte du?
tror inte jag vart utomlands i år

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
tror inte det

Vilket datum från 2010 kommer du alltid att minnas?
några stycken

största misstaget?
vetinte?

Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk japp

Bästa köpet?
något

vad spenderade du mest pengar på?
att spara till tågluffen

Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
massor

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare och ledsnare så dubbelt upp

Vad önskar du att du gjort mer?
träffat mina vänner & tagit vara på tiden

Vad önskar du att du gjort mindre?
ja

Hur tillbringade du julen?
ska tillbringa den med min pappa på fredag och mammas familj på lördag!

favoritprogram på tv?
desperate housewifes, bones, greys

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
ja.

Bästa boken du läste i år?
flickan från 20-talet

Största musikaliska upptäckten?
?

Något du önskade dig och fick?
ja.

Något du önskade dig men inte fick?
yes

Årets bästa film?
Kick-ass!

Vad gjorde du på din födelsedag år 2010?
firade med familj

Vad fick dig att må bra?
människor, choklad & oth

Vilken kändis var du mest sugen på?
carl norén? haha

Vem saknade du?
skräddarbacksgänget ♥

Favoritmånad?
finns ingen

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja verkligen.

torsdag/231210
2010-12-23 / 12:33:20 / my life

Hej.
Har varit uppe ett tag nu, vaknade halv elva men orka inte gå upp för ens tio över elva! Sitter här och fryser arslet av mig, mina fötter är nästan alltid blå nu för tiden för att det är så kallt. Fattar ni att det är julafton i morgon föresten? Jag gör då inte det, har ingen riktig julkänsla ikroppen. Fast det kommer väl, kanske. Nej idag så står det inte mycket alls på schemat. Ska bowla kl 16. Annars så ska jag bara försöka ta mig igen min bok! Vi hörs senare!


onsdag/221210
2010-12-22 / 22:53:14 / my life

Hej.
Uppdateringen har inte vart den bäst dom sista dagarna, och jag är inte den bästa just nu heller. Dålig period. Igår var det soltorgsfest iallafall, var kul förutom att den vart lite spårad för vissa. Men dansade och hade kul med kompisarna så idag har man ont i fötterna och halsen för man hoppa och sjöng med så mycket. Men det var värt det. Idag har jag hunnit med att baka köttbullar (tilljulafton), och sedan lagat mat till lappi och mig. Sedan traskade vi vidare till kupolen och mötte upp min Mickis. Köpte en ring och ett halsband. Sedan gick lappo och jag hem till honom kollade lite bilder, gick sedan hem och har suttit här ett bra tag. Så har jag hunnit glömma ta mina mediciner med, så ja jag kommer väl inte sova bra inatt då. Jaja.

later


tisdag/211210
2010-12-21 / 11:43:57 / my life

Hej.
Idag får alla skolor lov, najs! Vetinte alls vad jag ska skriva är bara trött, och insåg att jag inte hade bloggat idag. Tänkte väl ge er ett inlägg iallafall idag, för ska baka stomp och sedan på soltorgsfest. Så har nte så mycket tid idag. Okej mitt huvud gör väldigt ont, avslutar här. hejdå.

en bild säger mera än tusen ord
2010-12-20 / 21:09:09 / kärlek



 kärlek
världens vackraste bild, är helt förälskad i den.


nobody puts baby in the corner
2010-12-20 / 20:33:42 / my life

Hej hopp!
Tyckte att ett blogg inlägg skulle vara på tiderna nu, men jag har stirrat på datorn i typ en kvart. Kommer inte på något, bara fan jag har inte gjort något intressant idag. Har väl varit med lappi och louise ikväll då. Vi gick väl på kupolen en stund, försökte hitta något att ha på mig tills imorgon. Sedan bestämde vi oss för fettis kväll, så det fick det bli. Nu sitter jag här och mår sjukkkkt illa, har ätit för mycket socker igen. Har riktigt tråkigt med, har redan läst alla vanliga bloggar. Just ja ska nog se dirty dancing, hur bra film är inte det?! Så fin, älska gammla filmer! Nej men först ska jag nog ta mig en dusch sedan blir det film, toppen slut på dagen! Vi hörs imorgon!

 


blåblåblå
2010-12-20 / 11:58:33 / my life



Sitter & lyssnar på Håkan och kollar gammla bilder. Hittade denna från i sommras, huuuur fin tunika är inte det dära?! Fan köpte jag inte den för.. Åhh ska hitta en sådan tills i sommar, den är ju perfekt!

måndag/201210
2010-12-20 / 10:36:42 / my life

Godmorgon!
Har varit vaken en och en halvtimme typ redan så, idag har jag faktiskt rätt mycket att göra. Vi håller på att julstäda här hemma (pappa håller på nu, jag ska börja strax!), sedan klockan 13.00 blir bup halv tre ska vi till skolan sedan ska jag träffa lollo och lappi. Måste bestämma mig om jag ska klä ut mig eller inte, åhh beslutsångest. Jaja har inte tid att uppdatera faktiskt. Hörs senare!

 

 


bilfärddd
2010-12-19 / 15:35:11 / my life

Hej.
Sitter i bilen fryser allvarligt fötterna av mig. Innan vi åkte lyckades jag klant elin gå in i fel lägenhet där farmor bor haha. Så pinsamt. Sitter i bilen och har bara hälften av batterit kvar på datorn, och en timme kvar till örebro. Har snart ätit hela min godispåse med, och jag är uttråkad som fan. När jag kommer till blge åker jag direkt till skräddarbacken, ska hem till fanny & fred och greja lite! Fem dagar kvar till julafton bara med så :-)! Jaja blir bara massa skit jag skriver så, vi hörs senare.
puss puss


söndag / 191210
2010-12-19 / 11:07:17 / my life

Hej!
Är faktiskt rätt pigg idag, otroligt eller hur? Sitter och slappar i soffan, snöar jätte mycket här borta! Iallafall åker vi hem idag, längtar efter min säng. På tisdag så ska jag gå på soltorgsfest, jag har inte bestämt mig riktigt om jag ska klä ut mig eller inte. Men om jag ska klä ut mig måste jag fixa outfiten imorgon. Känns dock som roligare att klä ut sig. Jaja. Ska läsa min dagliga bloggar som vanligt sedan ska jag nog börja läsa min bok, som jag har lånat av min mor! Men vi hörs när jag är hemma i borlänge igen antagligen om inte före. puss puss

today
2010-12-18 / 22:03:29 / my life

Hej.
En supertrött Elin som bloggar nu, kom hem till Habo igen vid kvart över 8. Då har jag varit inne i stan från 3. Har iallafall fixat mina sista julklappar nu, så är väldigt nöjd! Sitter med en godispåse brevid mig och läser lite bloggar. Imorgon åker vi hem iallafall, längtar efter min egna säng faktiskt. Så jag orkar inte skriva mera ikväll är trött ska sova snart, så vi hörs imorgon. puss puss


lördag / 181210
2010-12-18 / 10:50:59 / my life

Hej.
Har varit uppe sedan tjugo i åtta typ, är sten trött. Har varit in i jönköping på torget ett sväng, nu sitter jag i habo igen. Ska antagligen vara barnvakt lite idag med, men inte lika många timmar så. Men eventuellt ett barn mera, men dom är snälla så borde gå bra! Ska in till jönköping lite senare igen men bara jag så tar tåget in, har en julklapp kvar och vill få det avklarat så fort som möjligt så! Ja och imorgon åker jag hem, kanske blir något mera inlägg har datorn med mig så :-). Annars hörs vi imorgon!


jag vet att kvaliten är dålig och att jag ser skelögd ut. Men
lite roligare med en bild!

fredag / 171210
2010-12-17 / 21:31:37 / my life

Hej.
Kunde inte blogga mera igår för kära blogg.se hade allvarliga problem och man kunde inte logga in. Kl nio imorse åkte jag till småland, har varit barnvakt några timmar idag och nu är jag så trött så jag tror jag dör. Så sitter hos min faster i habo. Imorgon ska jag in till jönköping, vara barnvakt sedan in till jönköping igen. Åker hem på söndag!

torsdag / 161210
2010-12-16 / 11:49:14 / my life

Hej.
Vart väckt vid 9 idag kom dock inte upp förens typ 10. Är rätt trött idag men när är jag inte det så! Har suttit och läst bloggar och kollat runt lite, ska snart duscha tänkte jag. Sedan måste jag packa idag med, jag åker till småland imorgonbitti så. Ska bli rätt skönt och kul att träffa släkten med. Innan jag åker imorgon så ska jag ha redovisning om saturnus, jupp vad tusan finns det om saturnus som man kan prata om i 5 min? Jag har då ingen jävla anning. Men tur att internet finns då :)! Nej nu ska jag ta och duscha och fixa mig, så jag kan gå ut idag.




en gammal bild från april, typ 3 dagar innan jag vart av med mitt hår.
tänkte bara påpeka att jag saknar mitt långa hår (n)

later

timetosleep
2010-12-15 / 21:19:52 / my life

Hej hopp.
Fan vad dålig jag börjar bli på att uppdatera, men vetinte riktigt vad jag ska blogga om. Har gjort historia idag, fattar ni att jag har gjort skolarbete? Har varit på röda korset idag försökte hitta något till soltorgsfesten som är på tisdag. Men nopp hittade inget. Varit i skräddarbacken idag med, vart hos mamma en sväng sedan var jag med Freddy en kortis. Nu sitter jag och smsar med louise och funderar på att sova snart. Börjar bli trött så. Imorgon ska jag träffa en kompis, gymma, sång lektion och skola på schemat! Nej nu drar jag. GODNATT!

onsdag / 151210
2010-12-15 / 13:08:54 / lussevaka 2010

Ni får massa bilder från lussevakan, orkar inte skriva ett helt inlägg.













hur söt är inte denna bild på kerstin haha?



en jätte trött mickis!

en pigg charlie!

en OTROLIGT trött mig själv. Där ser ni hur mitt hår ser ut :)


var nog sista bilden från lussevakan, iallafall bland dom som ni får se haha.
Nej ska ta & fixa mig har lite att göra idag. Ikväll ska jag iallafall träffa min
Freddy dricka te och kolla på maskeraddräkter!

later


godnatt
2010-12-14 / 21:14:11 / my life

Hej.
Jag är på skit humör idag. Eller rättare sagt upp och ner hela tiden. Alltså min blogg suger idag, haha. Och när tro ni jag vaknade imorse, tre FATTAR NI TRE?! Tre på natten och då har jag dygnat dagen innan. Är så otroligt matt på detta. Ah som ni fattar är jag trött som ett arsel. Har iallafall varit hos Lappi och ätit pizza kollat tv och suttit vid datorn, det var jö trevligt. AH men nu slutar jag detta inlägg innan, det blir ännu flummigare.

 

GODNATT


så kul
2010-12-14 / 20:24:50 / my life

Jag älskar verkligen när blogg.se gör så det inte funkar att ladda upp bilder.
FU!

tisdag /141210
2010-12-14 / 14:29:59 / my life

Hej!
Var på väg att skriva måndag där uppe helt dagvild är jag! Åhh somnade tidigt igår var så sjukt trött verkligen.
Idag har jag varit och tränat. Så sjukt skönt faktiskt 14 dagar sedan vi tränader senaste, så var dags idag! Kollar på tv nu och är väldigt trött. Ska kanske över till lappo och spela spel sen haha töntar vi är. Satt igår och spelade med. Nej men tack och hej för mig nu då!


modell för en dag


nu orkar jag inte vara vaken mera!
2010-12-13 / 20:07:26 / my life

Mitt huvud känns som det ska sprängas, hela kroppen är i ett starkt behov av att sova. Så jag ska kolla klart på topmodell och göra mig iordning för att sova. För nu orkar jag inte mera. Har varit vaken mera än 30 timmar nu. Så vi hörs imorgon. Sussa söt!

inget är som det var.
2010-12-13 / 14:17:58 / my life

Hej.
Sovit en liten stund på förmiddagen, men tvinga mig själv att gå upp eftersom jag kanske borde sova inatt. Men är så jävla trött att jag dör typ, helt vit i ansiktet och skit. Ska städa rummet lite, har två uppsattser som jag funderar på att göra. Nej ska städa lite nu sedan ska jag kanske träffa lappo en stund.


en bild på emmis och mig från inatt såå fin bild haha.

bilder lussevaka del 1
2010-12-13 / 11:41:02 / my life



charlie



emmis



bilder får komma i olika omgångar orkar inte ladda upp alla på en gång!


lussevaka del 4
2010-12-13 / 07:45:00 / lussevaka 2010

förinställt inlägg

Avslutar lussevakan för 2010!

Vi sitter antagligen i skolan och kollar på lucian nu så. Vi har haft en grymt kul natt. Det slutade bättre än det började. Så lussevakan för år 2010 är väl godkänt!

 

 


lussevaka del 3
2010-12-13 / 05:18:24 / lussevaka 2010

vilka är det som har läst min blogg inatt?
snälla säg vilka ni är, för fan natt människor är ni allt ( RESPEKT! )
Okej lussevakan börjar lida mot sitt slut och jag vill bara säga damn
fan vad bra vi är. INGEN har somnat än, INGEN!
Vi har varit tvungna att dansa som tokar och massa sådant ett tag,
bara för att hålla sig vaken. Nu börjar människor säga att deras tungor
svullnar och sådant, dom är trötta så fråga inte vrf dom svullnar!
klockan är snart halv sex på morgonen. Och jag är fan rätt pigg.
Idag så ska jag iallafall träna och fokusera mig på att vara vaken
ska lägga in bilder sedan, emma hjälpte mig med blixten :D!
Nu börjar huvudet snurra dags för socker påfyllning då eller?
Vi hörs senare!


lussevaka del 2
2010-12-13 / 00:47:13 / lussevaka 2010

alltså ni förstår nog inte hur trött jag är?! Sitter i en alldeles för liten disney sovsäck och snart är det dags för amricano dans, som jag lovar att man blir pigg av! Vi dricker chips dansar pratar chokladbollar dricker mera cola. Ja cola är fan efektiv för sockerchok! Vilket behövs för jag lovar att jag kommer somna snart, sjukt trött. För en liten stund sedan var jag JÄTTE PIGG, nu är jag jätte trött och fryser. Har kamra med mig men alla bilder blir suddiga för jag hittar inte blixten, inte så bra. Jaja ett helt meningslöst inlägg som antagligen är sönder flummat haha. JEY!



super gammal bild på mig & l.


lussevaka del 1
2010-12-12 / 21:49:20 / lussevaka 2010

lussevaka 2010 har börjat.
vi får se vem som somnar först!
imorgon 07.10 tar vi bussen till skolan.
 
okej jag är helt ärligt död är sten trött
dumt beslut att vara vaken hela natten.


SÖMN
2010-12-12 / 15:51:15 / my life

jag kom nyss på att jag har prioterat lite fel. trodde jag skulle klara mig på lite sömn inatt, okej nej det kommer jag absolut inte känner jag nu. Har bakat sönder chokladbollar, dom är lite små äckliga ( tanken som räknas! ). Och känner mig så trött att jag dör så nu ska jag sova en timme och sedan fixa mig för att åka på lucia och sedan blire lussevaka! Vi hörs ikväll eller natt.

Later


söndag / 121012
2010-12-12 / 11:17:10 / my life

Hej.
Har varit vaken sedan tio typ, underbart att få sova som jag fick göra inatt! Men ska dra iväg med min far lite till kupolen och falun. Och inatt blire lussevaka, underbart! men uppdaterar er mera om det senare.

Later


förlåt för att jag aldrig sagt förlåt
2010-12-11 / 15:17:04 / my life

Bara för att jag inte orkar skriva ett helt inlägg just nu, så ni får låt texten på en bra låt.

Daniel Adams Ray

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

fredag / 101210
2010-12-10 / 10:58:26 / my life

Hej.
Har knappt sovit något inatt(IGEN) alls, otroligt drygt. VILL FÅ SOVA! Men har halvsovit iallafall, gick upp vid halv tio typ idag. Har slagit in lite julklappar och plockat lite. Och mitt halsont börjar äntligen ge sig, vetni då får jag självklart hosta assroligt. Men det hindrar inte mig inte nepp, jag ska duscha strax och fixa mig för dagen. Städa lite och plugga. Vet ni hur otroligt många gånger jag har sagt att jag ska plugga men inte gjort det? Ungefär varje gång jag har nämnt ordet plugga i över en månad. Och ikväll då ska jag träffa lollo och trevliga människor.

Later

skräddis gänget!
en gammal bild från 09


red
2010-12-09 / 21:00:37 / my life

röd

okej för typ snart ett år sedan hade jag denna underbara hårfärgen i mitt hår, ser ni vad fin den är?! ( undvik mitt ansiksuttryck, tack så mycket ). Okej har länge tyckt att mitt nuvarande korta tråkiga bruna hår är värdelöst och har saknat att färga sönder det. HAHA.( är övertrött ) Så idag så gjorde jag ett impulsköp och köpte röd toning och bad min syster färga det och jajjamensan det är rött nu eller början på rött. Ni kan säkert få se resultat någon dag om ni vill, bara för jag är snäll.

Nu måste jag gå och diska sedan sova, hejdåååå

torsdag / 091210
2010-12-09 / 10:48:02 / my life

Hej.
Idag ska det bli skolan en lektion och sedan har jag massor att fixa här hemma. Måste även och köpa en julklapp till min syster. Så det blir lite att göra idag, fast har varit sjuk ett tag nu så blir skönt att få komma ut! Ska ta och göra frukost nu och sedan fixa mig!

p&l

mickis

saknar sommaren & mickis!

.
2010-12-08 / 09:27:19 / my life

såg ett budskap idag, alla ord stämde in på mig.
så nu vet jag inte vad jag ska ta för nästa steg.
jag tror jag står kvar vid sidan om ett tag till.


tisdag / 071210
2010-12-07 / 13:29:36 / my life

Hej.
Fortfarande sjuk, svårt att äta för det gör ont i hela halsen. Så ska och hämta min väska hos Erik snart sedan så ska jag försöka få i mig mat och kolla på en film. Funderar på att städa lite på rummet med kan behövas faktiskt. Och tvätta behöver jag med och göra läxor som jag säger varje dag. Ja då vet ni.

Later

måndag/061210
2010-12-06 / 09:52:15 / my life

Hej.
Har blivit ruggit sjuk eller vad man ska säga. Ipren & Alvedon är mina bästa vänner just nu. Hade läkartid i falun idag, men det blir inte av eftersom jag mår piss. Kanske kan få läxor gjorda som jag behöver få färdigt innan skolan går på vinterlov. Psykiskt mår jag inte heller så okej just nu, därför det inte blir uppdateringar så ofta. + att det är tråkigt att jag inte har en kamra som funkar.

later


igår / club nordic sög!
2010-12-05 / 11:08:10 / my life

dessa ord kan typ förklara hela kvällen igår; blodig ( fötter ), poliser, bråkstakar, överfyllt donken, svinkallt, tårar, kommer inte in på club nordic för det var överfyllt av 95/96or. KUL! ( not )

Gårkvällen var fan asskonstig, vi hade rolig hos Erik innan. Men när vi skulle gå till club nordic då var det fullt och polisen typ släppar bort folk och människor bråkar med polisen. Så får vi veta att det har sålts för mkt biljetter, så inte fan får vi komma in då. Även då blir det massa tårar hos vissa så några åkte hem och så var vi några som gick vidare till donken. Och där satt typ borlänges alla ungdomar. Och när vi var vid donken så fick vi ringa polisen, för då var det en tjej som råkat illa ut. Och borlänges polis, ja ibland blir man fan lätt förbannad. Vi satt på donken ett bra tag, sedan så försvann lollo och satt och prata med några andra kompisar. Då kommer det några killar och kaxar mot dom. Så då vart det lite tjaffs där. Sedan bestämmer alla sig för att gå till skräddarbacken ja men kul då får jag med gå då för inte kommer jag hem på något annat sätt. Så bara att börja gå mot skräddis i 12 cm klackar som var pumps så frös ihjäl lite. Lollo och dom stannade i matsknuts och när jag kom till matsknuts ville jag bara hem så ringde och mamma kom och hämta mig. När jag kommer hem ser jag att mina fötter är blodiga av smärta och jag har fortfarande ont i händerna idag av kölden igår. SÅ ahh assrolig kväll. inte.


4-12-10
2010-12-04 / 15:55:49 / my life


en bild från igår

Och inte fan blir det något mera inlägg än detta idag heller. För ska vara hos Emma om en halvtimme och jag sitter i morgonrock fortfarande. Vi hörs imorgon eller så. Lattttttter


pain
2010-12-02 / 11:55:20 / my life

Igår var jag förbannad, som jag ofta är. Idag är det smärtans dag och jag kan inget göra för att hindra den. Så jag tänker inte stretta imot, jag låter smärtan komma idag. Låter den plåga mig, för blir det för mycket då vet jag att mitt huvud drar upp sitt skydd så jag blir blank istället. Blank så jag inte känner något istället, vilket är så otroligt frestande att bara få vara tom för en dag. Så ni fattar nog att min uppdatering kommer bli usel idag, för jag är påhälsad av smärta.


ngjsdbgjskfd
2010-12-01 / 14:30:51 / my life

Är bara helt jävla blank idag.
orkar inte skriva.
+ en sak till, IDIOT!

hejdå


1-12-10
2010-12-01 / 09:20:16 / my life

Hej.
Första december idag, 24 dagar kvar till julafton bara! Och jag har bara fixat 3 julklappar, har typ 10 kvar. Jag har varit vaken sen kvart över sju, kan inte sova. Klockan 3 varje natt vaknar jag nu förtiden av mardrömmar, har jag tur somnar jag om helt. Har jag otur så halvsover jag bara så som jag gjorde inatt, inte roligt alls. Ser inte fram emot dagen, vill bara sova mig igenom denna dag. Men ska ta och göra frukost och dra på mig träningskläderna. Ska gymma idag, det är skönt att träna på morgonen har jag insett. Och kan ta ut min ilska på bra sätt med så! Och måste även göra ett ton med läxor, ussh. Vi hörs senare.

Later