faller ner
2011-02-28 / 21:25:49 / my life

Status: Förjävlig trött på allt

Dåligt humör resulterade i att jag vart sugen på att träna, tog ut ilskan på 40 min kondition och vart totalt slut. Sitter och kollar på topmodel och är allmänt sur/grinig. Funderar på att läsa lite eller gå och sova snart. Imorgon börjar utredning och då börjar dem även "interjuva" mig, känns lite både bra och dåligt. Vill dock inte ha en till diagnos, men vill ju veta vad felet är så.. Hörrni jag är inte gjorde för att blogga idag, så vi hörs imorgon godnatt!


ska jag eller ska jag inte..
2011-02-28 / 18:14:14 / my life

Hej på er.
Sitter och försöker peppa mig själv till att träna, vilket helt ärligt går sådär. Men jag funderar på att dra på mig träningskläderna, blir iallafall lite lättare att träna då. Ska nog köra kondition idag, sedan så imorgon blire ett gympa pass jaja. Idag har jag umgåtts med Mickis, vi har gått runt på kupolen och kollat. Köpte bara en bok! Sedan vart vi båda trötta så vi drog hem till mig och la oss i soffan och bara slappa. Nej klockan 7 då drar jag först och köper frukt sedan så drar jag och tränar. Så hörs vi kanske efter det, puss.

träff med fröken stolpe
2011-02-28 / 13:06:09 / my life


 tröja-h&m, byxor-lindex, ringar-jc,lindex mf.

Drar och träffar Mickis nu, blir att gå på kupolen och sådant ett tag, så vi hörs senare puss!


såjävlasant
2011-02-28 / 11:27:05 / my life

Look at you. You're young. And you're scared. Why are you so scared?
Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring what other people think.
Wear what you want. Say what you want.
Listen to the music you want to listen to. Play it loud as fuck and dance to it.
Go out for a drive at midnight and forget that you have school the next day.
Stop waiting for friday. Live now. Do it now. Take risks. Tell secrets.
This life is yours. When are you going to realize you can do the fuck you want?

-kathrinegulla.blogg.no

280211
2011-02-28 / 10:16:46 / my life

Godmorgon.
Idag är jag utvilad, vaknade klockan 8 av att klockan ringde insåg jag har lov orka gå upp 8 för att träna. Så ska träna ikväll istället. Somnade om efter att klockan ringde, vaknade för ett tag sedan har ätit frukost och suttit vid datorn ett tag. Ska snart duscha, och sedan fixa mig tänkte jag. Ska vara med Mickis idag, vilket uppskattas eftersom vi inte träffats lika ofta. Sedan kvällen får gå åt till att plugga. Har en historia uppsatts, 2 Engelska, 1  geografi uppsatts och sedan lite samhällskunskaps frågor som jag ska klara innan lovet är slut. Men vi hörs efter att jag fixat mig, puss xx.


 


fin fint gäng!
2011-02-27 / 20:16:17 / my life



 partypinglorna




sötisar











Jag har sjukt fina och underbara vänner, hade en väldigt trevlig kväll igår. Det här är bara en väldigt liten del av alla dem bilder jag har, men ni får dem andra någon annan gång. Nu ska jag glo på oth, puss xx.


charliesangels
2011-02-27 / 18:53:16 / my life


jossie, lollo och jag
Hej! Vet att uppdateringen har sugit totalt, men han verkligen inte blogga innan vi drog igår. Vi stressade lite till tåget, sedan var det försenat 20 min vilket inte var så roligt. Sedan när vi kom till insjön hämtade Johannes oss, sedan drog vi till Anders och Jossie och fixade oss inför kvällen. Vid 7 så vare middag hemma hos Jens, tacos blev det och det var fan sjukt gott. Sedan så höll vi igång ett bra tag, det var en väldigt trevlig kväll faktiskt! Idag har jag haft en bra dag, bara tagit det lungt bott i min mjukisdress med. Dessutom har jag fått igång min stora laptop nu, så har hunnit spara alla bilder nu! Ska ta det lungt resten av denna söndag, imorgon bitti drar jag och tränar sedan ska jag träffa bästaste Mickis! Btw, boendet i Barcelona är fixat, YES! Hörrni återkommer senare med bilder och så, puss xx.


260211
2011-02-26 / 11:48:16 / my life



 Vaknade första gången halv sju och var jätte pigg, lyckades sen somna om att sova till halv elva. Känner mig faktiskt rätt utvilad idag. Sitter och kollar på gilemor girls & dricker te. Fryser sönder, med. Har ingen riktig blogglust känner jag, därför alla tråkiga inlägg. Men om någon timme kommer Freddy hit så ska vi fixa oss för kvällen, och sedan blire tåget upp till Leksand! Ska bli kul faktiskt, har varit lite tveksam men nej nu ska det bli kul. Så vi hörs innan jag åker fina ni.


sometime
2011-02-25 / 23:37:44 / my life

Har varit en bra fredagskväll som har bestått av thaimat och bio, var och såg true grite tror jag den hette vilket var en väldigt bra film. Lite konstig med bra iallafall! Kom hem för typ en halvtimme sedan, tog min medicin då så är inte så speciellt trött kan jag säga. Men det var en fredag jag behövde, + jag älskar bio filmerna bli mycket bättre då! Ska snart göra mig iordning för att sova, sedan tänkte jag läsa ett tag kommer nog behövas eftersom jag inte är så värst trött. Imorgon ja då tar jag 16.20 tåget med vänner upp till leksand för att fira en kompis som fyllt år! Ska bli trevligt, men vi hörs imorgon :-)!

up and down
2011-02-25 / 13:03:21 / my life

Kände att det skulle bli en bra dag imorse, var bara lite små seg. Drog och tränade 30 min krosstrainer 40 min styrka, höjde även vikterna idag vilket kändes bra. Kände mig pigg och sådant. Nu är jag så trött jag bara kan bli, det var jö kul att det blev såhär då. Sedan varför är alla människor sjukt sega på att svara på sms?! Det måste vara en av dem saker jag irriterar mig mest på dagligen! Tänker mig lägga och läsa nu och absolut inte gå ut förens ikväll, orkar inte bara.

250211
2011-02-25 / 09:51:06 / my life

Vaknade för ett tag sedan, ska göra mig iordning för att dra och träna. Känner för ett långt pass idag med både kondition och styrka. Ja vi får väl se vad som händer, så vi hörs om några timmar. Btw är bara -3 idag, skönt att man slipper frysa ihjäl då!

när man bara haft en dålig dag helt enkelt..
2011-02-24 / 20:23:31 / my life

Ligger i ett nästan kolsvart rum och kollar mamma mia. Sängen är full med tidningar böcker och väskor. Ligger med egon som huvudkudde som även är bäst när man känner sig ledsen eller bara har en allmänt dålig dag. Nu tänker ni säker vem fan är egon, nu äre så att egon är min alldeles för söta relativa stora nallebjörn som "hänger" med mig okej han "hänger" inte med mig han fungerar bara som min kudde rätt ofta. Har haft en dålig dag, och nästan bott i sängen sen jag kom hem från falun skippade till och med sången ville verkligen inte ut. Finns några saker som brukar pigga upp mig, typ pyssla med mitt rum fixa om i gaderoben och sådana saker och läsa. Det kan vara fashion tidningar, skvaller tidningar eller vad som helst nästan men bäst är faktiskt böcker. Håller på att läsa dear john, den är faktiskt grymt bra lite annorlunda en filmen bara. Funderar på att gå och fiffla med min gaderob en stund, bara jag orkar resa mig ur sängen någon gång. Vi hörs nog imorgon godnatt puss xx.




Forni
2011-02-24 / 18:39:35 / my life


source unknown
Dör så fina skor Michaela skor har designat i sin kollektion 7days. Vill med ha tyvärr är priset lite för saftigt.


update
2011-02-24 / 15:27:54 / my life

Jag borde plugga för jag vet att annars måste jag göra det på lovet. Plus att jag verkligen har mkt skolarbete nu. Men jag är helt slut, känns som att jag ska somna när som helst, bränner i ögonen. Kanske bara en liten liten stund... Nej måste plugga så ska renskriva lite, sedan forsätta läsa engelska bok.



240211
2011-02-24 / 11:10:49 / my life

Det är inte min dag idag, för det första jag har skrivit om detta inlägg två gånger för att internet har dött- Det andra när pappa och jag åkte till falun,så dog bilen sedan fick pappa igång den igen och så när man stannade vi röd ljus så bara ryckte det ur huvuen då hade tempraturmätaren stigit så den stod på det högst typ inte bra. Sedan så skulle jag hjälpa pappa att kopiera massa papper, då vart det fel matning hur många gånger som helst. Usch en dag man inte borde gå ur sängen ens! Plus det är typ 26 minus, svinkallt verkligen! Sitter iallafall på ett café och försöker göra lite skolarbeten, har rätt många jag vill försöka få avklarade så att jag med kan ha lov i veckan som kommer. Ska väl gå tillbacka till pappas kontor om ett tag, men han sitter i möte så får nog vänta lite. Men ska försöka göra lite till, men vi hörs hemma sedan puss xx.

home
2011-02-23 / 21:11:28 / my life

Jag trivs här, världens bästa blogg. Har blivit mitt sätt att fly att öppna bloggen skriva av sig och inte alltid publicera det. Trivs med det. Satt och tänkte fan vad vardagen är onödig nyss, men sedan insåg jag att jag tycker om vardagen. För det är då jag kan gå och träna, städa, pyssla, ja göra alla dem där saker jag inte hinner på helgen. Så vardag är fan bäst, sitter och har pysslat med mina kläder gjort om och lite så. Ska pyssla med mitt smink och lite sådana saker, sådant jag inte hinner på helgen. Ska bli skönt att slappna av lite ikväll, men nu kommer nog några dagar som är bra. Sådant gillar vi ju? Vi hörs imorgon hörrni för jag ska bara tillbringa lite tid med mig själv, puss xx.


elinperman
2011-02-21 / 19:36:32 / my life

http://elinperman.blogspot.com/

Har nu bytit blogg plats, kommer inte ta bort min blogg här på blogg.se men byter till ffortitude, på blogspot. Verkar vara bra hittils. Designen på ffortitude kommer fixas om ett litet tag, är så att jag inte har kollat om min dator funkar än så vetinte när jag kan få mina bilder. Vi syns på blogspot då, puss xx!

if you
2011-02-21 / 15:34:14 / my life

Kom faktiskt bara hem för en halvtimme sedan, det gick bra i Falun idag. Så nu äre Tisdagar jag kommer ha en tid där, ett tag framöver. Har världens huvudvärk och halsont, så blir väl kanske inte så jätte mycket uppdatering idag. Sitter och kollar på OC nu funderar på att sätta på några avsnitt av oth eller kanske läsa lite. Har bara kommit till hälften i elle tidningen så, jag har ju lite olika saker att göra. Får se om vi kan fixa wordpress idag med, men vi hörs senare pussxx.

210211
2011-02-21 / 12:24:55 / my life



Vi börjar dagen med en cam bild, sitter på mini pc för att min dator dog igår mitt i den mest spännande delen av oth. När jag försökte starta den igen, så ger den bara ifrån sig konstiga ljud jävla dator helvete. Men ska försöka starta den senare idag, och hoppas att jag kan fixa ut mina bilder! Sitter förövrigt och fryser sönder och känner mig hängig, blir fan ass sur om jag blir sjuk. Har inte tid med sådant. Jaja, mamma kommer strax och hämtar upp mig och Pappa så åker vi in till Falun. Vi hörs senare, puss xx.

och jag har försökt och ge dig skulden
2011-02-20 / 18:55:24 / my life

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då


vart är vi?!
2011-02-20 / 18:13:15 / my life


.. undrade vi igår. Vi stod mitt ut i ingenstans, och ja det var så kallt att när man tog kort så vart det bara moln av kyla som på bilden. Jag trodde någon hade lurat oss, och hade antagligen väldigt kul åt oss. Men som tur är så hittade vi till festen efter 16 min typ och då var vi typ längst bort i hela falun. Hade en helt okej kväll iallafall, men började inte må så bra mot slutet. Vi var väl där i två timmar typ, innan vi tog bussen in till falun där Carros mamma hämtade oss. När jag kom hem så låg jag och kolla på tonårsliv, helt okej film det där.


































 


när besök väntas
2011-02-20 / 14:34:47 / my life

Sitter i min säng och känns som jag ska somna vilken sekund som helst. Tycker inte att jag borde vara trött, då jag fått sovit till klockan 13.00 idag. Men kroppen är slut, även huvudet. Vaknade av sms från Johanna och Mickis som undrade om vi fortfarande skulle träffas idag, och det tkr jag eftersom att vi inte träffats på 3 veckor typ och det är v ä l d i g t länge för att vara oss. Vi brukade höra av oss och sådant varje dag ungefär, vilket vi inte heller har gjort nu så jag saknar dem sjukt mycket. Blir väl att fika, dricka te och prata om allt som hänt den senaste tiden. Kanske även kolla flygbiljetter till Paris? Ja vi får väl se. Efter jag har varit med dem så ska jag ta det lungt kan jag säga, bara kolla repriser på tvn och läsa i min engelska bok. Vill ju som sagt även byta blogg plattform, så ska kolla med pappa om han kan hjälpa mig idag!


inte världens finaste bild precis.... men fina Mickis & Mig då!♥


when everything just hurts
2011-02-20 / 01:47:08 / my life

Vi hamnade i yttre delen av Falun på fest, Carro som kände någon kille så vi drog väl dit. Var helt okej iallafall, men så jävla kallt när man gick från & till bussen. Sedan fick vi skjus hem av Carros mamma. Kan berätta mera om kvällen mera senare, sitter och kolla på tonårsliv nu och är galet trött. Mår även inte speciellt bra, men ska bli skönt att få sova i sin egna säng! Vi hörs senare om jag mår lite bättre, puss xx.

190211
2011-02-19 / 17:33:26 / my life

Gårkvällen var bra, idag däremot är jag trött. Sitter och väntar på att Lollo ska komma hit vi ska äta mat och sedan får vi se vad som händer, inget bestämt än riktigt! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt, nu tänker jag forsätta halvsova i soffan och kolla lite serier. Puss xx.

angelwing
2011-02-18 / 17:36:44 / fashion




Kör på något enkelt och lägger fokus på sminket idag, svinkallt i lägenheten så fick bli världens skönaste kofta över! Nu sitter jag och inväntar brudarna och ska strax börja duka och små fixa lite. Vi hörs imorgon, puss xx.


make up store
2011-02-18 / 15:23:36 / fashion


 
 



Var på make up store sminkning idag, kom hem med massa fint iallafall! Bilderna ser konstiga ut, i know. Men iallafall, ska rusa till affärern nu hade glömt lite små saker när jag handlade. Sedan ska jag fortsätta se på oc. Senare ikväll kommer tjejerna hit på tjejmiddag :-)!


180211
2011-02-18 / 09:41:07 / my life

Håller på att packa och städa mitt rum för fullt. Ska snart sätta igång och städa nedervåningen kul att jag bara har 2 och en halv timme på mig. Men får skylla mig själv för att jag jämt ska göra allt i sista sekunden. Klockan 1 har jag sminkkurs på make up store, sedan ska jag och handla. Så vi hörs efter det, puss xx.

tidsfördrivs
2011-02-17 / 22:16:15 / my life

Ska göra mig i ordning och så, sedan ska jag lägga mig ner och läsa ELLE med. Några timmars tidfördrivs alltså, bara för att jag glömde ta mina mediciner najs ingen sömn inatt heller! Men jag klarar mig, iallafall några dagar till. pusss på er


kvällen ska spenderas...
2011-02-17 / 20:56:28 / my life


 


Såhär ska jag spendera min kväll, ELLE tidningar, ansiksmasker och måla naglarna även kolla på CSI. Har hunnit tränat, träffa pappa en stund, gått lite till på kupolen, varit på sångträning och nu sitter jag här. Ska hinna packa ikväll med, för imorgon så ska jag städa hela nedervåningen och sedan klockan ett ska jag till makeupstore. Sedan kommer tjejerna hem till mig för tjejkväll, perfekt alltså! Vi hörs imorgon puss xx.


marley
2011-02-16 / 18:53:09 / my life


 Dålig inspiration gör att ni får en bild på Marley♥


you make the pain come back
2011-02-16 / 16:37:46 / my life



 
 Tröja-gina, kofta - sara, klocka - guldfynd, halsband - lindex

Bytte kläder 74 gånger innan mamma ropade att vi skulle åka så fick bli att bara kasta på sig något endå, sedan så åkte vi och hämta Marley som har blivit kastrerad. Så synd om sötnosen går med en enorm tratt på sig och fäller allt och alla. Sedan traska jag på kupolen en stund, innan jag gick vidare till stan för att möta Ankan. Vi satt oss och fika på Almas och pratade lite om allt som hänt på senaste tiden. Eftersom både Ankan och jag är rätt klantiga människor, så tror ni inte att vi båda misstolkade vart vi skulle träffas eller? Jofan, jag stod utanför Almas och hon utanför BT. Sådär stod vi också i 5 min innan jag började undra vart fan hon var, haha typiskt Ankan och mig. Sedan åkte jag hem läste lite bloggar, läste på en speciell blogg så efter det var jag skit irriterad. Mitt humör har stått typ och vägt hela dagen, men tog en törn neråt nu och så vart jag grinig istället. Blir antagligen att träffa Freddy & Lollo ikväll, trevligt som vanligt. Hörrni vi hörs senare , puss xx.


160211
2011-02-16 / 10:53:55 / my life

Sitter med en huvudvärk som jag haft sedan igår kväll, har även fått halsont så skippar träningen idag. Orkar verkligen inte bli sjuk nu, tycker jag har ont i halsen var och varrannan dag. Men tänker iallafall ta mig ut idag, för Ankan undrade om vi inte skulle ta en fika och jag var inte sen med att tacka ja kan jag säga. Inte ofta man träffar henne nu för tiden, så ska bli trevligt! Sedan måste jag väl ägna eftermiddagen åt att plugga, fast det är bara engelska så det känns helt okej iallafall. Nej nu ska jag gå och dricka te, sedan fixa mig för dagen puss xx.



blackswan
2011-02-15 / 15:47:23 / my life



Har levt i min mjukisdress hela dagen, morgonen började inte bra. Skulle tvätta navelpiercingen, sedan helt plötsligt så vart jag sjukt yr och helt kallsvettig och var på väg att svimma antagligen för att det gjorde så jäkla ont. Så var bara att gå och lägga sig i sängen till frossan och allt gått över. Sedan har jag städat hela övervåningen, inte så roligt alls och även fixat naturkunskaps provet med! Sitter och är trött nu, läser lite bloggar ska snart fixa mig. Sedan blire att åka ner till A en stund och sedan ska jag iväg och träna. Men kör på gympa pass idag, hoppas bara det går bra med piercingen och så. Imorgon kör jag igen men då blire gym! Puss xx


today
2011-02-15 / 12:40:34 / my life

Tänkte bara uppdatera er lite snabbt att jag håller på att städa för fullt, har ett helt hus att städa. Sedan måste jag plugga med, ska försöka skriva no provet, så vi får helt enkelt höras senare idag. puss

i miss you every singel day..
2011-02-14 / 22:01:09 / my life




tröja-mickis, klocka-guldfynd, skärp-mammas, ringar - jc mm, byxor jc

Har druckit te och mackor, dom hade gjort någon konstig omelet med köttfärs och bacon på. Kan säga att jag kände inte för att äta det riktigt. Sitter nu i mitt alldeles för stökiga rum, och undrar vad jag ska göra. Ska läsa mina vanliga bloggar iallafall och sedan funderar jag på att se på SALT, någon som sett den och vet att den är bra? Orkar inte kolla på en dålig film liksom, nej hörni vi hörs senare eller imorgon bitti puss xx.


min egna alla hjärtansdag present
2011-02-14 / 21:25:09 / my life



Kom hem med en alla hjärtans dag present till mig själv idag, hål i naveln.
Smycket ska skjutas ner en bit dock, men ska göra det imorgon. Har lite
problem med att böja med mig framåt och sådant, så får inte träna
magen och sådant där jag ska böja mig på en vecka. Åh är så otroligt
nöjd, har velat gjort detta sedan jag var 15 usch så fint det kommer
vara när det har läkt. Har även varit med Lollo och Emma idag, vi gick
på kupolen och så. Min mobil håller även på att gå sönder, skärmen
funkar bara ibland. Helvete har verkligen inte råd med en ny mobi :-(.
Men hörni ska nu dra mig ner och kolla på csi och äta kvällsmat. Vi
hörs senare, puss puss xx.

140211
2011-02-14 / 12:26:14 / my life



Hej.
Har varit och gymmat nu på morgonen, skit drygt eftersom jag har träningsvärk från yogan. Nu äre så att min kamera inte vill föra över bilder vilket är skit drygt. Hinner inte sitta och krångla nu heller. Ska strax dra iväg till bup, sedan på eftermiddagen så ska jag träffa lollo. Så vi hörs senare, puss xx


repeat
2011-02-13 / 20:20:17 / my life

Lyssnar på samma låt om och om igen. Behövde få gå tillbaka lite, och minnas för att förstå. Rensa huvudet och bara tänk tillbaka och se varför allt hände. Inser att jag är glad att det hände, eller inte glad jag bara förstår. Vissa saker förstår man inte alls, sedan finns det saker som tar längre tid men som man tillslut inser. Tog ett beslut idag, imorgon måste jag göra något som har skrämt skiten ur mig länge. Det kommer inte bli kul inte det minsta, men det måste göras. För rätt är rätt och fel är fel och jag är glad att jag kan se vad som är fel och vad som är rätt nu. Ikväll så ska jag låta hjärnan få tänka på allt, ska inte fly som jag brukar. Jag behöver detta nu, jag behöver förstå fullt ut för att läka. Så resten av kvällen ska jag spendera i sängen och lyssna på musik.

Tell me baby where did I go wrong
2011-02-13 / 13:55:20 / my life



 Although I do not say it, so are you're still special to me
 ♥


du läser mig som en öppen bok
2011-02-13 / 13:06:06 / my life







Nu blev det några bilder från middagen, dem andra är typ suddiga plus att Emmas hand är med på typ 5 bilder haha. Men ni fick några stycken iallafall. Hon fick en hel påse med smink från Lappo, sedan fick hon presentkort så hon kan ta ett till hål i örat och en adidas väska från en hel bunt av människor! Jag har med bestämt mig för att ta ett till hål i örat, har dock inte bestämt höger eller vänster vetinte vad som ser bra ut och inte. Ska plocka lite på rummet och sådant, väntar på att mamma och dem ska komma hem med. Sedan ska jag övertala mamma att åka till kupolen, måste komma ut idag känner jag. Men träningen får vänta tills imorgon, har fått träningsvärk av yogan så haha. Men vi hörs senare, puss xx.


130211
2011-02-13 / 11:59:44 / my life

Hej på er!
Vaknade för en halvtimme sedan, med världens halsont + huvudvärk på det. Blir så när man inte sover, har iallafall sovit ikapp relativt inatt. Idag säger kroppen, söndagsmys men huvudet säger konditions träning. Så ja, antagligen kommer kroppen vinna, men skulle behöva ta mig ner till kupolen för att inhandla nya ansiktsprodukter (är sjukt snål nu för tiden, men ansiktsprodukter måste man faktiskt ha tyvärr). Är så jäkla dyrt bara, men vi får väl se. Ska gå ner och göra te iallafall sedan lägger jag upp bilder från middagen, dem få jag har!


snödykningar och trasiga dörrar
2011-02-12 / 23:40:49 / my life




Födelsedags barnet och jag tog sex bussen upp till Emma, där vi stress fixade oss och alla bara försökte hinna klart innan klockan blev 7. Efter typ mycket stress och sådant, började vi dra oss mot bussen. Tror ni inte att bussen kommer åkande då? Var fan säker på att vi skulle missa den, men som tur var så var det en väldigt snäll busschafför som såg att vi kom springande!

rengan & perrrra

fina flickor!

fotarN



haha

Pierre fick för sig att prova Jossies skärp, som även några till ville prova under kvällen. Tyvärr passade det inte!

rengan!









födelsedagsbarnet




Hade nog en av dem roligaste kvällarna i fredags. Det hände mycket under kvällen och den var fan galen och även sjukt rolig. Rengan snödykte, Emma rulla sig i snön ja en väldigt sjuk fest alltså där det hände otroligt mycket mera saker. Förhoppningsvis så fixade vi så att Lollo sent kommer glömma denna kväll! Tyvärr sov jag bara en timme och natten innan det 3 timmar, så på 2 dygn har jag ungefär fått 4 timmars sömn. Så ni kan gissa hur jag mår nu? Jag ser fan dubbelt snart för att jag är så trött, så ska försöka tvätta av sminket och sedan ska jag sova. Så vi hörs imorgon, när jag vaknat puss xx.


wejustwearblack
2011-02-12 / 22:23:22 / my life





Körde på helsvart idag, hade dock ett rött läppstift först men som försvann under kvällen. Var först på födelsedags kalas hos min storasyster Lisa som fyller 21 år idag, GRATTIS! Sedan var jag tvungen att möta Lappo som behövde hjälp med en sak, sedan drog väl vi till Tzatsiki och åt där med ett helt gäng. God och dyr mat, och trevligt sällskap. Lollo vart väldigt glad över sina presenter tror jag, speciellt eftersom hon fick en väska som hon önskat sig sedan hon var 15 typ haha. Sedan drog jag till A en stund, och var där. Nu sitter jag här, redigerar bilder och sådant så kommer ett inlägg med bilder från festen senare. Är galet trött men måste hålla mig vaken, vill sova ut imorgon liksom!

galet
2011-02-12 / 11:55:34 / my life

Hemma nu efter en sjukt galen och rolig kväll. Antal timmars sömn inatt är cr 1, och jag ska väl på yoga, sedan ett födelsedags kalas för storasyster, sedan drar jag på middag och firar lollo igen! Sedan funderar jag på att bara kolla på film och äta godis ikväll, vilket låter som en perfekt sysselsättning för kvällen. Ska börja dagen med att baka chokladbollar, och äta frukost! Hörs senare med bilder från igår antagligen, puss xx.

what should you do?
2011-02-11 / 16:32:22 / my life


ny tröja monki - 60kr

Sitter och velar, har beslutsångest över vad jag ska ha på mig. Har lagt fram alldelles för många alternativ vilket gör det mycket svårare! Har även fixat naglarna idag så nu kör jag leopardfärgat på dem ett tag då, ska bara lacka det. Kan vara snyggt att ha min nya tröja ( ovan ) och mina fakeskinnbyxor. Nej ska forsätta vela ett tag. Ja kvällen består av fest, för att fira Lollo! Vi ska väl dra ner till 7 typ, och ska fixa oss hos emma innan och idag är vi väldigt sent ute haha. Men får se om ett inlägg kommer innan jag drar, annars hörs vi imorgon puss xx.


FUCKING 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-02-11 / 00:01:00 / my life





















HAPPY BIRTHAY!
Du är en av mina äldsta vänner, både bland dom jag kännt längst och i nummret också. Alla bråk vi haft, dem måste varit så många så dem inte ens går att räkna. Men vi hittar jämt tillbacka till varandra liksom. Ett tag hade vi inte kontakt med varrandra alls, vilket var sjukt drygt. Men nu efter allt som hänt och så, så är vi tillbaka att umgås med varrandra och det känns fucking great! Du är värt ett helt inlägg och så otroligt mycket mera Louise. Glad att du har blivit en av mina närmsta vänner igen, det är liksom skönt att ha någon lika knäpp som mig själv haha (skoja). Du fick ett fluminlägg av mig nu, men ikväll så ska vi ge dig en födelsedag du sent kommer glömma. Grattis bästaste Wallin, nu är du äntligen 18!!♥


saknaden
2011-02-10 / 21:15:18 / my life

Jag saknar mitt andra gäng. Mitt andra gäng som fanns där typ ett helt år, vart är dem nu? M som befinner sig i rättvik som man inte träffar så ofta, men som man saknar enormt. Hela gemenskapen, det dära knäppa gänget vi var. Jag saknar er, jag saknar att inte få träffa er dagligen. För ni är underbara, och ni är så sjukt speciella. Är rädd för att vi alla ska splittras, är rädd för att förlora dessa underbara vänner. Ville bara att ni ska veta att jag saknar er, hellllllllllla bunten!♥


mobilbilder
2011-02-10 / 17:13:15 / my life


valpen


mickis lagar mat åt mig!


MAT!


bakning med mickis, skulle bli havreflan haha












lapppppppppppppppi


mysigt louise mysigt


egon


YES!!!!
2011-02-10 / 13:51:05 / my life

Fick praktik platsen, men ska vara på prov först ett tag vetinte hur länge riktigt. Börjar den 9mars, så ska jag vara där onsdag, torsdag och fredagar 09.00 - 16.00. Känns skönt att veta att jag inte bara ska sitta hemma hela dagarna iallafall! Nu ska jag göra historian sedan äre bara att plugga på till samhällskunskaps provet, usch men får hoppas det går bra iallafall! Vi hörs när jag är klar eller tar en paus, pössss


100211
2011-02-10 / 09:41:08 / my life

Har varit uppe sedan halv nio idag, great för att vara mig. Men idag är det ingen lungn dag precis, ska iväg med tio bussen mot ett ställe för dem ville träffa mig för eventuelt ska jag kanske börja praktisera där. Sedan direkt efter det drar jag och tränar. Sedan är det väl bara att traska hemmåt för att sätta sig med historian och samhällskunskapen. Har även sånglektion idag klockan sex, och imorgon har jag samhällskunskaps prov usch. Så det är i full gång hela dagen, så vi hörs ikväll puss xx.


aprikosfärgat
2011-02-09 / 18:52:24 / my life




min nya aprikos/orange färgade mys dräkt från bikbok!
Tack Pappa!
Min säng och jag är bästa vänner just nu, sitter i min nya mysdräkt som är sjukt skön och kollar one three hill. Har pluggat idag, till samhällskunskaps provet får bara hoppas på det bästa.


090211
2011-02-09 / 11:43:01 / my life

Loggade in sedan ut igår, hade en väldigt dålig dag där allt kändes fel under dagen. Lite piggare idag, men när man inte får sova ordentligt ungefär i 3 nätter i sträck. Ja då blir allt lätt fel. Idag har jag ringt runt till olika ställen och letat praktikplats, ska till ett ställe imorgon för dem ville att jag skulle komma in så dom fick träffa mig och så först. Så håller tummarna att jag får det stället, skulle faktiskt vara riktigt bra! Ska nu sätta mig med lite plugg, vi får se vad som händer i eftermiddag inget planerat än så länge. Vi hörs senare, puss xx.


virkat
2011-02-07 / 20:22:40 / fashion

Kollektion från H&M, är miljökollektion släpps i utvaldabutiker 14 april. Vill ha toppen i mitten, den längst ut åt höger med och dem virkade shortsen. Älskar verkligen denna kollektion!


ingen rubrik
2011-02-07 / 17:10:30 / my life



Väntar på att min Freddy ska komma hit, vetinte vad vi ska göra.
Kanske blir att baka sa vi, men jag vill ha kladdkaka och hon vill
ha scones med sylt haha. Men vi får allt se, funderar på att städa rummet
lite. Alltså jag har verkligen inget roligt att uppdatera om, jag är så trött
nu för tiden och seg så liksom ah. Men kanske kommer bilder senare.

                                                                                 puss xx


easy to say
2011-02-07 / 12:10:17 / my life





Har hållit på med historian ett tag nu, sedan vart det en paus och kolla på lite resor. Ska forsätta med det tänkte jag snart blire mat sedan plugg & bup. Ska kanske träffa min Freddy lite senare idag med, vilket var på tok för länge sedan!

070211
2011-02-07 / 10:48:46 / my life

Hej.
Skulle tränat imorse, men nepp det tyckte inte min hals. Men gör inget då jag fick sova till halvtio istället, eftersom jag inte sover om nätterna. Tänkte uppdatera er lite snabbt om att idag står plugg på schemat, ska försöka göra g-vg frågorna på historian iallafall och läsa lite engelska. Men uppdaterar er senare, puss xx.

same shit
2011-02-06 / 20:10:44 / my life

Sitter i soffan är helt slut. Har rensat bland mitt smink idag, och lagt undan lite vinter tröjer med. Städat rummet, kollat oth och läst "dear john". Nu är det solsidan, sedan time out och sedan ska jag kolla på i rymden finns det inga känslor. Har uppdaterat dåligt i helgen vet, men behöver vila upp mig och ja. Så imorgon så blir bätter uppdatering, för då äre vardag igen lite mera planerat och så. puss xx

060211
2011-02-06 / 14:22:13 / my life



Bjuder på en halvkass cam bild. Sitter hos Anna och har gjort lite engelska, eller okej läst i min engelska bok. Vetinte när jag kommer hem riktigt men inte för sent tror jag. För halv fem är det dags för oth, åhh vad jag längtar världens bästa program verkligen! Så uppdaterar ikväll igen, puss på er.


imorgon
2011-02-05 / 22:09:48 / my life

Kvällen har spenderats i soffan och kollat melodifestivalen. Är galet trött idag, orkar inte uppdatera. återkommer imorgon antagligen, när jag piggnat till. puss


040211
2011-02-04 / 12:54:35 / my life

Har precis fixat klart mig och ätit lunch. Sitter nu och är skit trött, och vill ut men vädret vill inte det riktigt va. Kommer bli en snögubbe om jag går ut. Men ska försöka ta mig ut snart, för måste lämna lite saker. Sedan tänker jag sysselsätta mig med kupolen en stund, behöver nya sminkborstar! Tur att jag fortfarande har presentkort på kicks då. Men hörrni vi hörs senare, beroende på vad som händer ikväll puss xx. 


blackandwhite
2011-02-04 / 12:46:22 / my life

 


2 avsnitt senare..
2011-02-03 / 20:39:23 / my life

2 avsnitt av stylisterna senare, håller jag på att dör av hunger och jag kan säga att det är inte lätt att hitta något jag kan äta hemma. Möjligen yoghurt, shit vad gott med yoghurt. Vart hemma ikväll, var iväg på sånglektion gick helt okej. Måste börja packa snart, flyttar hem till pappa på lördag antagligen och imorgon blire leksand eller så kanske det blir filmkväll. Ja har lite att göra alltså, men ska hoppa i pyjamasen och gå och kolla på c.s.i miami. puss godnatt!

030211
2011-02-03 / 17:15:02 / my life


fejskinnleggins-h&m,linne-h&m, pippitröja-mormor, armband-eva atling

Hårfärgningen blev helt okej, för att ha gjort den själv. Ni får nog se bild imorgon typ. Har gjort ett snabbt ombyte, och ska iväg till sångskolan snart. Sedan ska jag nog hem till A en stund, men får se då om de blir så älle inte. Har inget intressant att berätta faktiskt, som vanligt haha ähh puss xx.


färg?
2011-02-03 / 14:38:34 / my life



Tröttna på mitt hår som är lite väl fläckigt. Så nu får det bli mörkbrunt, igen.
Får hålla tummarna för att det blir bra och att jag klarar av att färga det själv.

monki
2011-02-03 / 12:32:35 / fashion



Köpte två söta toppar/bhar på monki i Karlstad, dem är mera neonfärgade.
Men visst kommer det bli snyggt till halvtransparenta tröjor i sommar,
och brun kropp? Jo tack kommer bli skit snyggt!

längtan, och osamandhängande inlägg
2011-02-02 / 20:25:55 / my life

Okej jag börjar längta hem, eller jag längtar inte riktigt utan man kan mer säga saknar sin tråkiga vardag. Jag saknar att träna på speciella dagar, för ärligt vet ní hur sjukt mycket energi jag har om jag inte tränar? För mycket, förutom när jag mår dåligt då har jag knappt någon energi alls. Jag längtar efter att få träffa mina kompisar, och kunna föra normala konversationer. Ni undrar säkert hur mina konversationer varit dem senaste dagarna då, har väl inte pratat så mycket kan jag konstatera mest nickat och sagt mm eller ja och tillochmed ett nej ibland. Hockey matchen undantag, då skrek jag mycket. Saknar att kunna må bra så som jag gör när jag är med kompisar, för då är jag fan på topp. Nej jag är inte riktigt på hemmaplan nu, jag älskar verkligen karlstad det är en fin stad en trevlig stad. Jag är inte på hemmaplan psykiskt skulle man nog kunna säga, när jag åker bort så får jag för mycket att tänka på. Ständigt tänker jag på allt jag missar hemma, och massa sådana saker. Men jag älskar att åka bort, så det är konstigt. Livrädd för resan jag ska göra i sommar är jag med, resan jag tror kommer vara den som får mig att förstå sakerna jag inte gör nu. Men samtidigt, jag ska lämna allt det trygga jag känner till här. Jag ska få se platser jag aldrig sett, jag ska få besöka min drömstad Paris. Staden jag drömmt om så länge. Se så många ställen på tre veckor som jag aldrig sett förut, vilket ska bli underbart. En tre veckor lång resa med två av sina närmsta vänner, låter inte det sjukt underbart? Tror jag kommer klara av resan, för jag börjar förstå att människor inte glömmer bort mig när jag försvinner i tre veckor och visst jag kommer missa saker, men vad kommer jag inte få se där borta? Jag kommer självklart sakna människor (har redan förberett M&J på att jag kommer gråta antagligen dem första dagarna haha) men jag får ju träffa dem igen eller hur? Måste bara lära mig att det kommer lösa sig med tiden allt, för det måste det göra.

Behövde får skriva av mig bara..

020211
2011-02-02 / 15:43:55 / my life

Är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, vill bara sova. Men nepp sova ska vi icke. Har shoppat lite på monkey, fina grejer på rean. Speciellt världens underbaraste tröja som jag kollat på som kostade 60kr nu, hur underbart är inte rean? Sedan fick jag med mig ett bas linne från h&m. Ska gå och lägga mig och läsa min nya bok så jag kanske får G i engelska, Dear John av Nicholas Sparks. Hoppas den är bra, filmen var bra iallfall! puss xx

we just got to love cam-pics
2011-02-02 / 11:51:03 / my life



Vi alla måste ju älska cam bilder, för mig försvinner jämt delar av mina ögonbryn. Väldigt fin fint, jaja. Har gjort alla samhällskunskaps frågor och ska mejla mina lärare. Sedan ska mamma och jag åka in till Karlstad och gå och kolla i affärerna lite. Ikväll blir pizza med delar av släkten, väldigt trevligt. Men vi hörs senare hörni, har inte tid att sitta här och uppdatera! Puss xx

hockeyhockeyhockey
2011-02-01 / 22:52:57 / my life


SJÖGREN!

Okej, har varit på en hockey match först tyckte jag inte ens om hockey nu I LOVE IT! Kanske beror på att jag såg världens snyggast kille, han ovanför Mattias Sjögren nummer 11 i fbk. Plus hur najs är det inte med alla tacklingar och hela stämningen. Perfekt sport för mig, den är verkligen adrelanin pumpande. Nu vill jag åka till Karlstad den 26 februari för att se Hv71 & Färjestad och se den sista matchen dom spelar mot varandra innan slutspelet. För jag har varit Hv71are så länge jag minns, men nu känns det som jag måste se båda lagen för att kunna bestäma mig vilket jag ska heja på ordentligt (& vilka som har snyggast spelare, haha nerrå). Okej jag är överpigg och går fortfarande på adrenalin så, och det var ett hockey inlägg märkte det haha. Vart 2-0 till fbk kan jag avsluta med. Godnattt på er

I said it was not your fault, but the truth is that it is you who has caused me all the pain
2011-02-01 / 17:35:02 / my life



you are everything I'm not,


KARLSTAD
2011-02-01 / 16:44:33 / my life

Hejsan!
Har precis kommit till Karlstad. Sitter och pratar med Mamma och Mormor, och chattar med lollo. Övningskörde hälften av vägen typ, gick relativit bra faktiskt. Har fan ingen aning om vad jag ska skriva, är så sjukt trött. Men ikväll blire Hockey, färjestad-luleå, ska gå i Hv71 tröja faktiskt bara för att liksom och heja på luleå fast jag inte tycker om något av lagen som spelar men men. Ja imorgon blire in till stan och så. Men vi hörs senare, puss xx