stocholm-nynäshamn-gotland
2011-07-29 / 19:37:54 / my life


problem
2011-07-28 / 21:50:04 / my life

jag hittar inte min data sladd.
och jag ska till gotland en vecka.

Norge
2011-07-24 / 14:20:36 / my life

Imorgon klockan 17.00 utan för eller inanför cozmos beroende på vädret är det minnestjänst för dem norskar som dog ute på ön Utoya. Det som har hänt är helt jävla hemskt. Det kommer finnas människor och prata med och man kan även tända ljus och lägga en ros till dem med. Det är öppet för alla.

bästavän <3
2011-07-19 / 22:55:08 / my life

Jag saknar dig.

lite som en u-sväng
2011-07-19 / 12:45:17 / my life

Idag går allt neråt, jag vet även vad som spökar. Helst av allt vill jag bara ligga i sängen och inte resa på mig, men ska snart försöka ta mig upp och först möta ankan, sedan till syster lisa & lämna penge. Så ska jag gå och köpa halstabletter, för ärligt min hals dödar mig. Ska även städa lägenheten idag, roligt. fast ne, men jävligt behövligt. Ska lägga mig ner en stund till sedan fixa mig. puss

Forget the risk. Take the fall. It´s what you want. It´s worth it all.
2011-07-17 / 13:51:41 / my life


fina sommarnätter och galna skratt
2011-07-17 / 13:43:50 / my life

Igår vart det roliga äventyr med mina fina vänner, vilket resulterade till att när jag skulle byta kläder idag upptäcker att jag har skrapsår och blåmärken på ett av mina ben. Tänker efter vadfan, sedan inser jag att eftersom klacken på min sko gick av (jag var fett oförbered på att ena mitt ben vart 13 cm lägre) så trillade jag. Eftersom det inte vart några hål på mina byxor så bara ja, men vad bra inga skrapsår eller något. Men jo jo endå har jag lyckats fått skrapsår och ett knä som är dubbelt så stort. Äh livet är härligt endå, tycker jag faktiskt! Ska förövrigt idag snart börja fräscha upp mig och göra lite mat, innan jag åker till säter och som jag har längtat efter det faktiskt. Vi hörs sen. puss.

jag vill känna att jag lever
2011-07-16 / 13:15:11 / my life

Vaknade upp med världens förkylning imorse, igen. Jag är jämt och
ständigt sjuk vad är det för fel på mig? Ligger i soffan helt utslagen
nu, och orkar inte röra mig. Ska nog försöka få i mig en macka och
lite te. Vi hörs senare puss.

everything has an end
2011-07-15 / 20:52:31 / my life

Tänker för mycket som vanligt. Först är allt bra sedan blir jag att må så jävla dåligt. Allt jag vill är att sova, jag är bara helt slut. Jag mår bra nu för tiden oftast, sedan tänker jag tillbacka på det och så brister allt igen. För jag vetinte om jag valde fel eller inte. Alla dessa tankar.

14 juli
2011-07-14 / 00:11:29 / my life

Livet känns rätt bra nu. Har kusin här och just nu har vi harry potter maraton. Vi är på 5 nu. Imorgon blire bion att se den sista, vilket kommer bli awsome! Idag fick jag förövrig säga hejdå till en av mina bästa vänner Mickis, som åker och jobbar i 6 veckor och när hon kommer hem har jag redan flyttat. Så vi syns inte förens om 3 månader ungefär, vilket känns jävligt drygt. Forsätter kvällen med harry potter och sådant. Vi hörs senare, puss.

livet när det är som det ska vara
2011-07-06 / 15:08:44 / my life
livet när det känns helt jävla underbart. Befinner mig ute i stugan, där vi inte har rinnande vatten (förutom sjövatten) eller riktigt el vi har solpaneler vilket är mycket fränare. För att mitt internet och allt ska fungera går jag ut och sätter mig på brygan. Känner mig lugn här, för behöver inte ha igång min mobil och dator här. Kan bara få vara i fred en stund och förbereda mig för allt som väntar, så jag laddar upp batterierna på ett sätt. Jag har det underbart och njuter av varje sekund. Nej vet ni vad känner att jag har bättre saker än att sitta här ska väl måla lite sedan ut och åka med båten liten. Jävligt skönt alltså. Vi syns igen på fredag. puss

stugan
2011-07-03 / 23:14:16 / my life

Funderar starkt (håller på att överlägger med mitt huvud) att följa med mamma till stugan imorgon. Jag saknar min hund något så otroligt mycket, jag vet det är en hund men han är min terapi. Sedan så tänkte jag vila upp mig och försöka bestämma vad jag verkligen vill med en sak. För jag velar och jag gillar inte att säga nej. Så det får bli så, jag följer med mamma till stugan. Vi får se om jag får med mig en dator, puss.

mitt underbara och fina barcelona gäng!
2011-07-03 / 22:52:25 / my life

Det här gänget åh jävlar vad jag älskar dem! Även om vi vart fett matta på att umgås med varrandra konstant 24/7 i över en vecka. Vi bitchade, vi grät, skrattade, vi upplevde saker vi inte gjort innan, vi dansade sent på nätterna och åt god mat på en takterass i Barcelona. Kollade igenom mina bilder och insåg att jag saknar hela gänget samlat något enormt. Guys i love you soo mutch ♥!

det blir en annan gång
2011-07-03 / 09:43:45 / my life

Ska snart bege mig av för mitt sista arbetspass på campingen. Måste först till Josses tält och hämta mina kläder. Sjukheten fortsätter och det känns som jag blivit påkörd av en bil, men det är tur att jag medicin mot magen orkar inte gå runt och ha ont. Det känns lite sorgligt att peace and love är slut då det kommer bli jävligt tyst på borlänges gator. Är jävligt besviken över att jag inte orkade att se Håkan men det är väl så det är liksom. Men vi hörs senare fina vänner, puss.
bästa vän och jag ♥

festival peace and love
2011-07-02 / 23:02:12 / my life

Söndagskväll så öppnade campingen i borlänge, har väl hängt där väldigt mycket denna vecka med Josse och Knutte främst men även Robin och Rickard. Man träffar så sjukt mycket trevliga människor under peace and love att det är sjukt. Jobbade ett långt men roligt pass i onsdags med tältpackning, Sebbe, Rebecka och jag satt väl upp runt 100 tält för vi ändå inte hade så mkt att göra. Sedan vart det Torsdag och jag fick äntligen se veronica maggio och hänga med mina fina vänner. Igår så jobbade jag men hade feber och fick sluta två timmar tidigare. Så gick och la mig i tältet och vila, sedan satt jag mig med dem andra och då kom den dära jävla smärtan i magen tillbacka. Så den vart väl så illa att jag var tvungen att ligga på marken och dem andra fick hämta hjälp för det kändes som en kniv i magen. Sedan förde dem mig till sjukvården och efter det fick vi åka in till falun. Har iallafall fått mediciner och måste väl typ äta lite annorlunda nu. Men förhoppningsvis blir det bättre. Men där slutar även min festival, för jag orkar knappt röra mig och har kallsvettningar av febern. Chillar med att kolla på one three hill och sura över att jag missa tre band jag vela se. Imorgon ska jag jobba mitt sista pass och fan vad skönt det ska bli. Har nu gnällt på mina grannar för att dem spelar deadmau5 cp högt och jag orkar seriöst inte lyssna på det, inte nu iallafall. Så nu fina bloggläsare ska jag trycka på spåkulan ett antal gånger och sedan sova! Puss

.
2011-07-02 / 18:34:20 / my life

du var allt jag vela ha och mer.
jag gjorde det för din skull men endå,
jag kan inte låta bli att sakna dig.