Utkast: Mars 30, 2011
2011-03-30 / 16:07:34 / my life


finfint

Hej tja läget. Ah min uppdatering suger. Men har haft två inte så bra dagar och idag har jag jobbat. Sitter hemma och väntar på att emma ska hämta sin kamera. Sedan ska jag försöka städa mitt rum, och packa med. Har inte riktigt tid att göra det imorgon, då jag har konsert och sedan soltorgsfest!

 Update: Fick besök av Lollo och Emma så det var mellis och tjejprat. Sedan fick jag träffa min storasyster Lisa som jag inte träffat på ett bra tag, vilket var jätte trevligt! Resten av kvällen ska jag spendera med att packa och fixa för imorgon, så vi hörs imorgon då puss.


otur.
2011-03-29 / 22:14:30 / my life

Igår lyckades jag sätta mig på fel buss, tappade bort massa av saker, förlorade någon jag älska.
Idag halkade jag vid haga skolan där jag lyckades även landa så jag nu har en stukad tumme, folk skratta även rätt duktigt = pinsamt. Är jag otursfylld eller vad? Tillbringa 3 timmar på akuten för att vi inte visste om det var brutet eller inte, men stukat är illa nog eftersom smärtan k i l l s m e. Tacka vet jag tabletter som man citat av sjuksköterskan " blir borta i kolan av" haha. Ska sova nu och se fram emot att jobba med en hand imorgon.

jag kommer älskar dig & kommer sakna dig.
2011-03-28 / 21:52:05 / my life

Idag förlorade jag någon, en jag som funnits i mitt liv i 5 och 1/2 år.
Våran hund gick bort idag, många tänker säkert men det är en hund skärp dig. Men han var endel av min familj och nu är han borta. Jag kan inte förstå det riktigt, men jag vet att jag saknar honom och att han är på ett bättre ställe nu. Att jag inte kunde säga hejdå till honom gör allt värre nästan. 
r.i.p pimpim♥

 


blackandgold
2011-03-28 / 16:25:43 / my life




Skippar träningen idag tror jag, tar nog en promenad ikväll istället.
Ska fixa några ansökningar och ringa ett samtal och förhoppningsvis
orka sätta igång med plugget ikväll. Vi hörs om ett tag, puss.

280311
2011-03-28 / 10:33:47 / my life


unknow

Hej.
Vaknade för ett tag sedan, men har inte riktigt orkat resa mig ur sängen. Igår så råkade jag väl somna vid 5 typ sedan vaknade jag väl halv sju igen. Sedan spelade jag bingolotto, jag VANN så nu behöver/tänker jag inte spela något mera. Vann bara 200kr men penge som penge! Ska iallafall strax börja göra mig i ordning för dagen, idag står bup och träning på schemat. Ska bli underbart att träna idag var ett tag sedan nu. Så vi hörs lite senare, antagligen innan jag drar puss.


270311
2011-03-27 / 16:43:49 / my life



Har legat i sängen hela dagen, grymt skönt. Igentligen vill jag väldigt gärna gå och lägga mig redan nu. Men jag är en nörd så jag ska väl spela bingolotto, bara för att man kanske (kan väl drömma liksom?) vinner. Sedan ska jag sova efter det, trött som fän. Men inte så konstigt när vi gick och la oss 7 imorse ?


söndags inspiration♥
2011-03-27 / 11:49:37 / fashion








 unknow
Ni får lite sådan här söndags inspiration av mig, medans jag sover. Så hörs vi när jag vaknat senare.


260311
2011-03-26 / 12:52:45 / my life

Hej.
Igår vart det inte så mycket uppdatering, men var rätt upptagen hela dagen. Så igår kväll hade vi häng hemma hos mig, fred jag och lollo glode på oth ett tag. Sedan så kom lappi över, så vart det våfflor för hela slanten. Lappo ville ha dem frasiga, men dem vart typ sten hårda.. Men men. Ska ta mig en promenad och lämna in lite filmer sedan gå och köpa lite saker jag behöver. Vi hörs senare, puss.



Lollos våffla, hon la även på glas efter det dära haha

status
2011-03-25 / 22:59:26 / my life

Har mina galna vänner på besök, ska försöka få iväg dem snart då jag behöver sova! Vi har ätit stenhårda våfflor och kollat på film ikväll. Min fina kompis louise, slllllllapa (slog?) sig själv även med en våffla i ansiktet. Normala vänner jag har, tur att jag tycker om dem endå. Imorgon bitti ifall det är fint väder drar jag ut och springer, sedan blire att städa för hela slanten! Så vi hörs imorgon, för nu har jag dunkande huvudvärk och är allmänt låg puss.


work
2011-03-25 / 08:06:17 / my life

Äntligen fredag, shit vad jag har längtat efter fredag. Vaknade 6.40 idag, var meningen att jag skulle duscha före jobbet. Insåg sedan att det vore rätt osmart efter som det blir varmt när jag jobbar och direkt efter jag jobbat ska jag och träna. Så ska dra snart, tänkte bara uppdatera här innan jag drar ! :-)


jag gav upp för länge sen
2011-03-24 / 22:00:46 / my life


 Bjuder på en liten halv gammal bild som inte kommit upp här en helt enkelt. Kom hem vid halv nio, har nu handlat inför helgen och så. Var trevligt hos Anna, massa tårta, b&j och kakor & det bästa av allt Annas bullar seriöst det godaste jag ätit. Sången gick bra och nästa torsdag blire konsert! Kollar väl på oth nu och försöker fylla i ansökan för sommarjobb, vilket går sådär då jag fastnar på det personliga brevet. Men ska snart sova ska upp 06.40 imorgon så, behöver vara utvilad för jobbet annars kommer jag dö. Dessutom kommer bästa Fred hit imorgon så ska vi ha våffel middag, och kolla film har jag bestämt fredagsmys är underskattat så. Vi hörs innan jag drar och jobbar puss.


hejvärlden
2011-03-24 / 17:04:12 / my life

Idag har jag haft både en bra och dålig dag, början vad väl nästintill hemsk hade extrem huvudvärk inte så skönt. Sedan så var jag på väg att somna vid lunchen, vilket även nattis lyckades göra. Men senare vart jag väl lite piggare, haha mina arbetskamrater är så jävla roliga vilket göre mycket lättare att tycka om dem tråkiga sakerna med. När jag och S slutat så var vi tvungna att gå hem till en gammal tant och leverera hennes matvaror för hon inte kan gå ut själv, alltså det var 7 kassar vilket var rätt tungt tur att det bara var 400m då! Nej nu sitter jag hemma, ska snart dra vidare på sång. Sedan tar jag mig en promenad och ska gå till Anna som fyller år idag :-). Vi hörs ikväll, puss.


trött tjej i morse


inspiration
2011-03-24 / 12:00:00 / my life





Medans jag jobbar får ni tre bilder från min inspirations mapp på Carolina Engman (FashionSquad.se).
Byxorna är så fräna att jag dör lite, och hur fin är inte kuvertvärskan?


240311
2011-03-24 / 08:11:26 / my life

Godmorgon. Har gjort mig i ordning för att dra och jobba snart. Idag kommer jag inte ha så jätte mycket tid till att uppdatera, jag ska nämligen jobba sedan har jag sång och efter det går jag kanske till Anna för att hon fyller år idag. Vi får se, men det kommer upp ett inlägg till vid tolv typ. Men vi hörs ikväll hörni, puss,




true story
2011-03-23 / 20:52:54 / my life

Eftersom jag jobbar och inte fått sova ordentligt inatt så är jag rent utsagt skit trött. Känns som jag ska somna här och nu. Var iallafall med Lappo idag en liten stund, trevligt att träffa mannen haha. Har inte så värst mycket att uppdatera om, händer inte så mycket just nu. Men har iallafall planerat helg nu, så det lär bli bra. Vi hörs imorgon.


Alexa Chung
2011-03-23 / 20:36:19 / my life

 

230311
2011-03-23 / 17:10:28 / my life

Hej.
Det är så att jag uppdaterade imorse, men mitt inlägg försvann men men. Kom hem för en halvtimme sedan från jobbet, stinker skinka typ efter att ha stått i charken en halvdagen men roligare än att plocka med varorna på kolonial så. Fick även mina jobb byxor idag, vilket är ass skönt då slipper jag slita sönder mina egna jeans. Haha precis när jag slutade idag så såg man F springa fort som fan, då äre väl en unge som snattat energie dryck så vi möte dem i dörren. Då står ungen och säger jag ska aldrig handla eller ens besöka detta ställe igen. Som att vi bryr oss. Äh nu ska jag lägga mig och vila, trött som fän.


Forget the risk. Take the fall. It´s what you want. It´s worth it all.
2011-03-22 / 21:48:38 / my life

Desperata hemmafruar.
Kompisar.
Syskon.
träning.

Dem sakerna gjorde väl att jag vart på bättre humör. Imorgon blire jobb så ikväll blire allt att somna tidigt. Så tänkte bara skriva godnatt här, puss.

träning
2011-03-22 / 18:40:00 / my life



För att få annat att tänka snörar jag på mig skorna och drar ner till friskis och svettis som alla andra tisdagar på dans fuego. Hoppas på att min rygg orkar och det ska bli grymt skönt att träna! Vi hörs senare, puss.

från rosa till svart
2011-03-22 / 18:07:21 / my life

Jag är glad ett tag, verkligen ser det posetiva i det som kommer hända. Ser möjligheter och känner mig förvånansvärt lungn. Hinner slappna av i 10 sekunder, när det bara smäller till. Då allt börjar gå fel, då jag börjar att se allting negativt igen. Alla snälla känslor bara försvinner och jag fattar det inte bara. När jag försöker leva, är det något som stoppar mig. Snälla bestämd dig, för jag behöver bli hel igen.


you're fucking perfect
2011-03-22 / 16:47:09 / my life



Trött tjej som uppdaterar. Studiebesöket på fornby, var inte helt vad jag väntade mig så är lite tveksam just nu. Men ska nog söka den estetiska om jag ska söka något. Har städat en gaderob idag, och sedan har jag typ läst och plockat ihop på rummet. Var inte så kul att gå från hur pigg som helst, till sjukt trött. Nej hörrni ska diska nu sedan lägga mig med boken igen puss.

220311
2011-03-22 / 09:29:54 / my life



Hej på er.
Insåg precis att jag är skit vit. Så vart lite bitter haha, nej då. Idag är jag på rätt bra humör. Ser ut att dessutom vara relativt varmt ute så trotsar vintern och drar på mig ett par shorts. Idag så står fornby på schemat, vetinte riktigt hur länge jag blir där. Men vet iallafall att jag måste ta mig i kragen och plugga idag, blä så tråkigt bara. Så blire träning ikväll med, yes får bara se hur det går med benet och ryggen som värker sönder! Just jag igår så mejlade jag även BK masen om att jag är intresserad av att börja med boxning, skulle vara kul med något mera än friskis och svettis tycker jag. Nej nu ska jag sminka mig sedan drar jag så vi hörs ikväll, puss.

 


prat om sommaren & livet
2011-03-21 / 21:03:00 / my life

Har inte gjort mycket alls idag, har varit på bup städat lite och sådana saker. Sedan åkte jag upp och plocka ihop alla kläder och skor hos mamma som är mina och sedan drog jag vidare till Louise. Vi satt och älta som vanligt, sedan kom prat om sommaren och massa saker vi vill göra. Så nu kan jag säga att jag längtar sönder till p&l! Vi åkte väl sedan ner så lollo fick köpa cola, så väntade jag med henne en liten stund sedan drog jag hem och åt. Nu sitter jag här och känner mig förvånans värt kreativ så kanske blir att ta fram ritblocket och skissa lite. Imorgon blire iallafall fornby, fan hoppas att det är bra nu!


fina lollo & jag♥


.
2011-03-21 / 10:33:53 / my life

alla gör misstag ibland.
alla säger saker dem inte menar ibland.


200311
2011-03-20 / 17:11:57 / my life



Hej.
Igår blev det Falun för inflyttning/födelsedags fest. Var trevligt, vart även födelsedags fika och kort spel innan. Fick träffa Marika och se hennes mage snacka om att hon har blivit jätte stor nu! Gjorde en fin vurpa igår så har sträckt till ryggen och ben/höften värker fint den med. Sitter och kollar Winning London nu och ska snart städa har jag tänkt mig, ikväll blire iallafall bara att chilla vi hörs senare puss.


I would give you everything
2011-03-19 / 00:29:14 / my life


så underbara och fina vänner, love you all!♥

Har spenderat några timmar med dessa fina flickor i Linas & Adrians lägenhet, kollat bb och pratat strunt i massa timmar. Sedan vart det lite seriös prat med, och Lina jag och lollo bestämde oss för att söndag ska vi nog ta oss ut i backen för bräda och skidor. Kom hem för en halv timme sedan, sitter nu här och fundrar lite. Ska iallafall forsätta kvällen med oth. Imorgon kommer det bli stress på hög nivå, puss.


feeling
2011-03-18 / 08:05:23 / my life


my life is in black and white
2011-03-17 / 21:40:13 / my life


random bild

Dagen har varit okej, fick dock göra mindre roliga arbetsuppgifter på jobbet men som behövdes göra. Fick iallafall passa E en liten stund, vilket jag absolut inte hade något emot eftersom hon är för söt. Sitter och försöker planera min helg, borde städa rummet men orkar inte. Samma som jag borde plugga, men som jag varken hittar ro eller lust till. Har även hunnit med att träna idag, vilket jag blev lite piggare av! Nej hörrni ska nog sätta på en Olsen film och somna till det ikväll, vi hörs imorgon puss.


170311
2011-03-17 / 08:21:22 / my life



Sitter och ska snart gå till bussen idag äre jobb igen! Gjorde aldrig något riktigt blogg inlägg igår sorry, men han verkligen inte. Det har varit mycket att göra på sista tiden. Men snart helg och det ska bli grymt skönt, och på lördag blire inflyttningsfest vilket gillas :-). Nej nu ska jag fixa mig klart om tio min måste jag gå till bussen så! Vi hörs när jag slutat puss.


realize.
2011-03-16 / 21:00:55 / my life

You need to realize that he doesn´t care.
 And you could be missing out on someone who does.


right now
2011-03-16 / 17:56:19 / my life

Lever. Helt slut efter jobbet bara, återkommer lite senare ikväll puss.

160311
2011-03-16 / 07:38:34 / my life

Vart väckt vid 7 gick upp tänkte äta frukost, när jag har klätt på mig och allt insåg jag men nej jag får inte äta frukost helvetes jävla .......... jag som är så hungrig. Ska jag inte jobba idag då? jajamensan kul det, kommer svälta innan det blir lunch. Bara för att jag ska ta blodprov måste jag fasta innan, blää. Vaknade dessutom på fel sida, älskar verkligen denna dag redan.

när ens värld rasar samman
2011-03-15 / 19:57:31 / my life

Vad äre med mig igentligen? Jag är så jävla trött på skolan, fast jag inte ens går där? Jag har hemstudier, men nu medans jag har hemstudier så blir jag stressad så inget funkar. Idag började jag storböla framför mig lärare för att jag inte klarade ett prov, HALLÅ vad fan äre för fel på mig? Minsta lilla grej äre som att jorden går under. Igentligen vet jag ju, att det inte är dem små sakerna jag blir ledsen och arg för det är ju något mycket mycket större. Sitter och letar folkhögskolor, har en sådan jävla oro att jag inte ska bli antagen för Fornby och helt ärligt då kommer jag ge upp. Orken finns verkligen inte kvar, med att skjuta upp pluggandet ennu mera så jag behöver detta känns som min sista chans till skolan. Idag är en sådan dag då inget funkar, det var en sådan dag igår med. Nu vet jag inte hur länge jag stannar här nere, men tyvärr känns det som det kommer vara såhär ett litet tag nu. Jag har saker att reda ut och saker att lösa, saker som måste göras. Inte värt att skjuta upp det mera.


It´s killing me softly
2011-03-14 / 18:49:33 / my life

fattar fan inte..

140311
2011-03-14 / 16:18:15 / my life



Oj här var det dött, sorry att jag inte uppdaterat men har mina anledningar. Igår vart det en impulstripp på bio med Lappo så såg vi en film jag varken kan utala eller skriva namnet på! Den var okej, trodde dock den skulle vara bättre. Jaja, sitter iallafall på waynes försöker få lite samhällskunskap överstökat. Ikväll blire träning!


du gav mig hopp och du tog ifrån mig det lika snabbt.
2011-03-12 / 21:54:31 / my life

trodde du var bättre än detta.
trodde du var ärlig.

men som vanligt, är du någon annan än den jag trodde.

hur gör man?
2011-03-12 / 18:30:58 / my life



Har en fråga till er nu! Hur fan gör man blomkålsmos?!


120311
2011-03-12 / 16:07:22 / my life

Hej på er!
Kom hem vid tjugo i tre igår typ, hade piggnat till mig lite då så kunde såklart inte somna förens halv fem. Alla tankar åkte runt i huvudet, så vart lite svårt. Idag har vi varit på kupolen, har fyndat världens finaste skjorta och ett par pilotbrillor. Resten av dagen ska jag plugga sedan blire att kolla starwars! Har inte riktigt blogg humör idag, solen lyser och jag har en av mina bästa vänner här, så tiden till datorn går bort. Vi hörs senare! puss.

 Btw, prick 3 månader till Barcelona idag♥


Lappos place
2011-03-12 / 01:06:35 / my life

Sitter väl hos Lappi och håller han vaken, inte fan uppskattar han det inte. Han försöker sova och jag försöker hålla mig vaken till fyra. Ah Johanna och jag bestämde oss för att dra till Max att äta så vi gick väl dit, sedan vart vi även kvar där och bara satt och pratade till halv nio typ då hade vi varit där sedan halv sju. Så vi gick en promenad sedan vart det att gå till hemmakväll och köpa godis. När vi kom hem så satt vi och prata sedan googlade vi och höll på med sådant. Aja hon drog iallafall och jobba vid tio och hon slutar om 3 timmar, yey. Funderar på att sova på lappos soffa en liten stund, men vi får se. Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda haha :-). Godnatt


 


when you are everything
2011-03-11 / 17:40:14 / my life

Var iväg och hämtade star wars filmerna, sedan vart det lite mycket så var depp. Låg och lyssna på musik ett bra tag sedan så somnade, när jag vaknade mådde huvudet bättre men halsen sämre. Men men känner mig lite piggare nu, sitter och försöker komma på vad johanna och jag ska äta för kvällsmat, för jag håller på att dö av hunger. Tänkte bara uppdatera hur läget var, ikväll blire nog filmkväll eller något sådant. Eftersom jag varit hemma och varit sjuk ska jag bara ta det lungt, men vi hörs senare puss.


the day
2011-03-11 / 12:27:39 / my life

Okej efter denna månad måste jag nog ha köpförbud eller något sådant. Måste skriva en lista på vad jag behöver, och vad jag vill ha. Kan inte riktig göra skillnad på vad jag vill ha och vad jag behöver just nu. Har gjort slut på rätt mycket pengar denna månad, men har ju köpt en resa och klänningen unnade jag mig själv tycker den är så fiiiin! Vill dock vänta med att visa hur den ser ut tills den kommer. Har städat rummet idag, legat och vilat. Har även gjort iordning för min roomie med så, nu är allt klart tills hon kommer!  Insåg även har två prov nästa vecka, och en redovisning. Så min fredag och lördag ska nog tillbringas med att plugga och se star wars! Äh vi får väl se vad helgen har att erbjuda. Har fortfarande värdens huvudvärk så inte så kul, men halsen ha lungnat ner sig lite.


110311
2011-03-11 / 09:16:40 / my life



Hemma idag med huvudvärk, halsont och feber. Helvete, ska vila upp mig så mycket jag kan idag. För ikväll får jag en rumskompis som ska stanna över helgen! Ska dricka te, kolla gammla serier och bara sova. Perfa.


dig oss vi mig
2011-03-10 / 19:35:06 / my life

Jag önskar jag visste vad du vill, men jag vetinte.
Kommer aldrig veta heller. Bestämde för länge sedan
att du var en människa som jag inte kan ha i mitt
liv. Du är så lik mig, men du är så olik mig med. Du får mig
att tänka på sådant jag inte vill tänka på. Du
förstörde för mig för länge sedan, jag trodde jag
var villig att förlåt dig. Men insåg för inte så
länge sedan, att det inte går. Du sa till mig jag hoppas
att du inte har något emot mig. Det har jag inte, jag
har bara emot det du gjorde mot mig. Du tänkte aldrig
på att en annan människa sårades. På bekostnaden
av en annan människas lycka vart du lycklig, var det
värt det? Vill dig inget ont, vill faktiskt inte det. Säger
inte detta för att vara elak, säger detta för att jag vet
vad som kommer hända. Tänk på om det är värt
att förlora allt de du hade, för en människa.

Du har hela livet framför dig, och saker ändras
tro mig jag har sett när allt har ändrats rakt framför
mina ögonen. Det enda jag vill med detta är dig väl.
För jag sätter min lycka i andra hand med detta sagt,
och jag förlåt dig.


everything goes wrong
2011-03-10 / 16:16:44 / my life

Status : Hemma med feber och förkylning.

Jobbet idag har gått bra, var en annan praktikant där Nattis idag. Fanns inte alls så mycket att göra på förmiddagen, vi fyllde på grönan sedan satt vi ute vid kajen lite. Efter det fick vi gå och skjuta fram så att alla varor skulle stå längst fram på hyllan i hela affären. Vi fick ta en tidigare lunch och sedan slutade hon tidigare än mig så. Gjorde etiketter typ resten av dagen vilket var helt okej, sedan fick jag sluta en timme tidigare vilket jag inte har något emot eftersom jag har blivit sjuk! Ska bädda ner mig i sängen och vid halv fem drar jag till musikskolan på sånglektion :-).

 
 bästavän


work
2011-03-10 / 08:30:00 / my life


 Nu drar jag väl och jobbar då!


100311
2011-03-10 / 07:38:22 / my life


trött tjej
Trött idag, värst av allt har åkt på en fin förkyldning och en rejäl huvudvärk är bara och ta en ipren och sedan jobba då. Kan säga att det ser ut som jag cuttat sönder mina händer, har massa små sår över hela händerna. Min buss går om typ en timme, men behöver inte fixa mig så mycket så har lite tid nu. Ska väl läsa bloggar och sedan fixa mig, så blire work 9-16 och klockan 17 har jag sång lektion med så vi hörs senare ikväll då! Puss


varje gång det är fullmåne tänk på oss då
2011-03-09 / 21:11:12 / my life



Ligger i min säng bland alla kuddar och täcken vilket är sjukt skönt, känner hur trött jag börjar bli nu. Min kropp är verkligen inte van med detta. Fick inte i mig mat för ens klockan 20.00 och har bara druckit två glas vatten idag, vilket är på tok förlite när jag jobbar eller överhuvudtaget. Har även gjort lite historia uppgifter idag och sedan så klickade jag hem en sådan sjukt fin klänning, har kollat på den ett bra tag. Men har funderat ett tag och tycker jag är värd den, har verkligen hållit i mina pengar sparat till Barcelona bland annat. Så om 12-16 dagar är den hos mig antagligen, då ska jag visa er min fina fina klänning. Nu ska jag gå och dricka äppeljuice sedan göra mig i ordning och sova, har inga krafter när jag mår såhär riktigt är bara helt fuckt up. Vi hörs imorgon puss.


the day
2011-03-09 / 16:48:10 / my life

Kan man dö av trötthet? Ah det känns som det, värker i hela kroppen. Har lyft frukter och tunga saker hela dagen typ. Hade absolut inte rätt skor heller för att jobba såhär en hel dag. Längtar tills jag får mina arbetskläder blir lite lättare att arbeta då, än i ett par tajta jeans. Men det var roligt faktiskt, ska bara inte träna på morgonen mera blir för trött då. Ligger och kollar på tv och vilar, idag så ska jag väl med och handla sedan blire plugg för hela slanten! Så vi hörs senare, puss xx.

090311
2011-03-09 / 06:41:33 / my life



 Godmorgon! Sitter väl vaken såhär klockan halv sju på morgonkvisten, känner mig inte speciellt trött faktiskt men kan bero på att jag somnade klockan halv tio igår hehe. Ser inte lika fräsch ut som på bilden, mina ögon är typ helt knall röda men jag överlever fan. Väntar på att min storasyster ska hämta mig så vi kan dra någon gång, sedan måste jag ta 8.40 bussen till praktiken. Men ska bli kul faktiskt, slipper man sitta hemma hela dagarna bara! Så idag kommer vi inte höras förens ikväll, så vi syns då puss.


lycka på överdrivet hög nivå
2011-03-08 / 21:05:40 / my life


dålig bild men jaja

Okej helt ärligt skulle nog kunna skrika ut i ett glädje tjut men har undvikit det, gör det när jag står på arlanda. Idag bokade Mickis Jag och Johanna biljetter till fucking Barcelona, så sjukt jävla grymt det kommer bli. Längtar sönder är bara 12 veckor, alltså 3 månader kvar. Vi ska vara i barcelona i 8 dagar och bo hos Santi och hans bror, det jag ser som mest negativt är väl att dem bara kan spanska och jag är den enda av oss som inte kan spanska. Hm kan jö bli kul att se hur detta kommer bli. Som ni förstår har jag längtat sönder efter detta.

Kom även hem från träningen för en timme sedan, var sjukt kul och skönt att träna idag. Imorgon börjar praktiken klockan 09.00 kommer bli jätte kul faktiskt, fast först ska jag träna. Blir alltså upp klockan 06 för att dra och träna vid 07, ibland undrar jag vad det är för fel på mig som går med på sådana saker. Vi hörs imorgon hörrni, ska försöka gå ner i varv bara sedan blir sova puss hörrni puss xx.


....
2011-03-08 / 16:58:45 / my life

... går och lägger mig i sängen och gömmer mig under täcket tills det är dags att träna. Har för ont i magen, gillar inte denna dag alls.

fint
2011-03-08 / 16:44:33 / my life





080311
2011-03-08 / 12:15:46 / my life

Vaknade för ett bra tag sedan, men har typ legat och kollat på tv hela morgonen. Igår kväll var pappa och jag först på max och åt, sedan var vi på en information för fitline. Så nu ska vi väl funderar några dagar sedan får vi se om man ska börja med det eller inte, kommer jag börja med det berättar jag mera om det då! Sedan läste jag ut min engelska bok och låg och kolla på tv hela kvällen, var så trött så. Så inget speciellt händer i mitt liv nepp, bara plugg och så. Vi hörs senare ikväll, puss.


love
2011-03-08 / 11:05:49 / my life

You mat not be her first, her last, or her only.
She loved before she may love again.
But if she loves you now, what else matters?
She´s not perfect - you aren't either, and the
two of you may never be perfect together.
But if she can make you laugh, cause you to
think twice, and admit to being human and
makin mistakes, hold on to her and give
her the most you can. She may not be
thinking about you every second of the day,
but she will give you a part of her that she
knows you can break - her heart. So don't
hurt her, don't change her, don't analyze and
don't expect more than she can give.
Smile when she makes you happy, let her
know when she makes you mad, and miss
her when she´s not there.                       

                                 - Bob Maryley




godnatt
2011-03-07 / 21:30:24 / my life

Känns som jag ska dö för att min hals sprängs. Har ont i hela kroppen typ och är ass trött nej vet ni vad, tänker nog dricka lite te och läsa för att sedan däcka i sängen. Hur underbart låter inte det? Och hörrni imorgon bokar vi resa, grymt kommer det bli. puss !


superwoman
2011-03-07 / 14:47:41 / my life


... or not

Jag är visst inte superwomen, jag som hade hoppats på det :-(. Önskar jag hade haft superwomens kraft och kunnat bara önskat att läxorna gjorde sig själva, hade varit underbart fan. Men nu äre inte så, så måste nog plugga. Men jag är uttråkad så jag ska möblera om mitt rum istället, sedan lovar jag att jag ska plugga!

puss


070311
2011-03-07 / 09:30:09 / my life

Har precis gjort mig i ordning och ska snart dra till skolan. Behöver prata med lite lärare och fixa min ansökan till Fornby idag. Sedan får vi se vad som händer, antagligen plugga lite och sedan vid 13 så ska jag till bup.
Vi hörs sen, puss xx.




Dålig kvalite vet.
Kavaj - h&m, Tröja -lindex, byxor-bikbok, halsduk-lindex


060311
2011-03-06 / 16:29:29 / my life

Sitter inlindad i min filt bland alla kuddar i sängen. Tänkte bara uppdatera er och säga att jag lever. Sovit 3 timmar, känner mig förvånansvärt pigg. Dagen ska spenderas med att plugga, försöka planera veckan och kanske städa rummet om jag hinner. Tycker faktiskt som det låter som bra planer för dagen, har inte så mycket kraft att göra så mycket mera. Vi får se om jag uppdaterar er senare eller inte, har lite att göra som sagt var puss.


random


då kör vi igen då
2011-03-05 / 21:05:09 / my life

Laddat med pepsi och cocosbollar, då kör vi väl igen ikväll då! Under dagen har jag genomlidit huvudvärk, illamående och ÄCKLIGT trötthet. Men jag anser att det är värt det, och har även hunnit plugga idag. Nu är jag pigg igen så varför inte liksom? Vi hörs imorgon, med normal uppdatering lovar. Pussss

skulle inte vara helt fel att vara sådära brun


hejhej
2011-03-05 / 09:27:52 / my life

Vi har snart kört i tolvtimmar, men nu börjar vi bli hungriga så vi funderar på att försöka fixa något att äta. Vilket är svårt eftersom "en viss anledning" inte har pengar haha. Nej men jaaaaaaaa. Jag är överpigg, v ä l d i g t överpigg. Ska snart forsätta och spela som den tönt jag är. Pusssssssssss

lana?
2011-03-05 / 04:58:05 / my life

Oj här var det dålig uppdatering, otroligt nog har jag varit upptagen hela dagen typ. Nu äre så att vi sitter tre tjejer i min lägenhet och är hyper aktiva. En dricker cola, en annan energi dryck och jag dricker saft haha. Vi var nere på stan och fika och snacka ett tag, vilket var väldigt trevligt. Sedan bestämde vi oss helt random som vanligt för att vi skulle lana. Så vi sitter och lanar sims och har gjort det sedan klockan tio, vetinte riktigt när vi har tänkt att sluta. Ingen av oss är trött än, och planen är att jag imorgon ska klara av att göra klart 3 uppsatser säger redan nu att jag kommer vara grinig imorgon. Men det äre fan värt, nej nu ska jag forsätta med mitt sims nötande så hörs vi senare idag puss xx.


som vanligt
2011-03-04 / 15:55:03 / my life

Ibland önskar jag att jag inte skulle skjuta fram saker så jävla mycket, har haft 2 veckor på mig att fixa 4 uppsatser och plugga till ett prov, plus läsa ut en bok. Nu har jag till måndag på mig att fixa alla dem saker, jävla skit. Bästa framförhållningen jag har. Har iallafall skrivit en uppsats ska bara översätta den till engelska, vilket blir ett helvete. Klagar sönder ah fan. Åker nog upp till mamma och tillbringar helgen där, bara hon veronica och andreas där så. Vi hörs ikväll eller senare, puss xx.


040311
2011-03-04 / 15:01:19 / my life

Igår var jag på tjejkväll hos Stolpe, vilket även var väldigt roligt. Tror att det vi gjorde mest underkvällen var att äta. Sedan så försökte vi prata ikapp allt vi missat om varrandra, vilket inte går för alla vi byter samtalsämnen stup i kvarten så. Vi hade en trevlig kväll, med lite för mycket socker för allihopa. Mickis granne kom även över och bad oss sänka när vi körde singstar, och bad om ursäkt för att han var en party pooper haha. Imorse vaknade jag klockan 10 kommer ner i Mickis kök, då står hon i full gång med att diska och baka bröd. Så vart kolla desperata hemma fruar äta brunch och locka mitt hår i morse. Sedan drog jag till mammas jobb och gjorde lite läxa och fixade papper. Idag äre fredag och jag har ingen jäva aning om vad som händer, vi får väl se som vanligt puss xx.


typ all mat, kom ännu mera sen.


smorés

gudomlig cheescake. dör.

just nu sitter jag här med pudelhår. fint.


åker till bästa M.Stolpe♥
2011-03-03 / 18:15:00 / my life


 Nu åker jag hem till M.Stolpe för träffa med mitt andra gäng, vi hörs imorgon!♥


030311
2011-03-03 / 16:46:19 / my life

Idag är en bra dag, en dag då det känns i hela kroppen att jag mår bra. Är så jävla glad över att solen lyser, och att det värmer när man står ute. Så sjukt underbart. Halkade dock på en is fläck och trilla i en vatten pöl, men är faktiskt inte förvånad så. Men dock vart mina vita converse, som nu mera inte är vita sjukt blöta. Inte hänt så mycket idag inte, tränade i 2 timmar vilket känns i kroppen. Var hos A en stund, nu sitter jag här och ska strax läsa lite historia. Sedan ska jag dra på mig mjukisdressen och dra till Mickis på tjejkväll, vilket ska bli kul för får antagligen träffa Märtha som vi inte sätt på för länge! Så vi hörs imorgon antagligen med massa bilder, puss xx.



gammalt
2011-03-02 / 21:19:52 / my life


prada - var fett stolt



new york 07

new york 07

fröken trött
2011-03-02 / 18:11:14 / my life

Kan man dö av trötthet? För mina ögon brinner känns det som, tvingade mig själv att baka bröd för att hålla mig vaken. Sedan tvingade jag mig att gå till kupolen, och gå där några timmar för att jag var så jävla trött så kunde inte sitta hemma bara. Skulle igentligen tränat idag, men vettefan om jag orkar det alltså + att jag har ett ton med läxor! Äh nu ska jag glo på tv, vi hörs senare puss xx.


020311
2011-03-02 / 14:12:37 / my life

Att lägga sig klockan sex imorse var fett ovärt. Huvudvärk har man fått för att jag bara kunde sova 3-4 timmar när jag gick och la mig, ursäkta men vadfan äre för fel på mig? Man borde vara stenslut efter inte sovit något inatt, men nepp inte jag inte. Jaja, har fyllt i massa blanketer/frågor för utredningen var rätt lätt så. Sitter och försöker läsa min historia, måste läsa så jag kan svara på frågorna iallafall. Okej hur mycket vår känns det inte som idag, åhh älska plusgrader. Nej ska läsa min historia, sedan tror jag att jag ska baka bröd ! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda :-)

fråga till er
2011-03-01 / 16:02:09 / my life

Är det värt att unna sig ett par skor som kostar 999kr?
För jag dreglar verkligen varje gång jag ser dem, dem är helt perfekta. Frågan är äre värt det?

inspiration
2011-03-01 / 15:28:32 / my life