monday
2011-05-30 / 18:58:31 / my life

Har nu snaggat min sidecut. Har en dålig dag & mycket plugg.
Även skaffat mig en room mate, på senaste tiden. Så nu ser
mitt rum ut som ett coleeg rum. Och om 13 dagar åker jag &
mina bästa tjejer till barcelona fyfan vad skönt det ska bli.

Too make you feel my love
2011-05-29 / 20:18:11 / my life

Lyssnar på Adele och tänker. Övertänker som vanligt, bara för att jag är jag. Har inte uppdaterat på några dagar för jag har nog inte mått bäst. I fredags så åkte jag och carro till falun, så jag var först på fest med dem hos Paula. Sedan skulle dem till Etage så jag drog vidare till några andra kompisar i bojsen. Där vi började missuppfatta varrandra och massa grejer. Så jag var väl rätt ledsen & är väl fortfarande besviken på en person. Så knutte och josse kom och hämtade mig. Igår så var vi på fest i blge då det även en fin vän till mig råkade illa ut och massa skit. Så ni förstår nog att jag inte mår så bra just nu. Har inte världens bästa period, men jag hoppas att det går över. Ska försöka sattsa på skolan dessa två veckor som är kvar nu. Är även exakt två veckor kvar till Barca, kan säga att jag längtar som aldrig förr. Behöver komma härifrån nu. Vi hörs imorgon då jag ska försöka rycka upp mig lite, puss.

260511
2011-05-26 / 08:59:35 / my life

Idag är en bra dag, känns som allt kommer bara bli bra idag. Plus det är hagafest ikväll, så det gör väl att det känns extra kul. Men idag har jag faktiskt lite saker inplanerat så som ett nationelt prov i engelska, som jag annar inte kommer gå så bra. Sedan måste jag springa iväg till kupolen för måste fixa en magtröja tills ikväll, och kolla kontot. Efter det så ska jag till körskolan för att träffa Åsa och kolla igenom allt & sådant inför Teorin sen när jag ska ta mitt körkort. Sen måste jag verkligen hem och hinna städa, plugga & diska även hinna ta mig iväg på en sång lektion vid 18 tiden. Älskar verkligen stress, men nej känns bra idag iallafall. Vi hörs innan vi drar ut ikväll, puss.

text av Forni
2011-05-25 / 19:33:07 / my life

"Jag tänker på allt ont i hjärtat jag gett mina nära när min egen hjärtesorg varit ohållbar. Alla gånger jag skrikigt och gråtit och sagt att nu orkar jag inte mer, nu vill jag inte leva längre. Nu gör hjärtat så ont att jag hellre dör. Tänker på hur de har suttit där och försökt göra alla rätt. Min familj och mina närmsta vänner. Hållit min hand, tänt min cigarett, fyllt på mitt glas, bränt av ett skämt och lagat min favoritmat. Sagt alla de snälla och rätta sakerna man kan säga. Kommer ihåg känslan av att de inte vet hur det känns.

 

Så slår det mig nu att jag aldrig vetat hur det känts för dem heller.

 

Men sen sitter man här med någon som står en så nära, så obeskrivligt nära och plötsligt är det ombytta roller. Och jag skulle ge allt i världen för att vara den med krossat hjärta än den som försöker säga rätt saker. Jag vet hur ont det gör. Men mest av allt - den plötsliga känslan av att förstå hur det har känts i dem. Smärtan i att försöka säga de rätta sakerna men innerst inne veta att vad jag än säger kommer ingenting hjälpa. Inga ord kan bota hjärtesorg om de inte kommer från personen som orsakat den. Den otroliga svagheten i att bara den som orsakat smärtan kan göra det bra igen. Jag vet exakt hur det är och därför gör det så ont när någon man känner som är så stark plötsligt är så svag.

 

En helt vanlig tisdag i mitt liv. En dov smärta i hjärtat man efter mycket träning lärt sig leva med. Men för någon annan allt annat än en vanlig tisdag."

Förstår inte hur denna människa ständigt kan förklara vad man själv velat skriva men inte kunnat.


.
2011-05-25 / 17:13:44 / my life

Vet vad jag vill. Vet inte vad du vill.
Hatar verkligen att vara så förvirrad
som man blir. Ska bara låta det vara
och se vad som händer.

blåser bort alla bekymmer
2011-05-24 / 12:42:39 / my life

Hagafest biljetter fixade och place to be och vad vi ska klä ut oss till! Kommer bli grymt roligt tror jag, sista hagafesten för mig med så. Har fixat en massa saker idag och kom upp i bra tid. Kanske ska träffa Josse idag men jag vetinte riktigt än! Har inte så mycket att berätta kände mest för att uppdatera, puss.

240511
2011-05-24 / 07:43:59 / my life


Hej.
Igår vart det väl ingen uppdatering då jag hade en väldigt dålig dag. Idag
har jag en bättre dag, men har lite små saker att fixa. Ska kanske vara
med Josse idag med får se hur det blir. Ikväll har jag iallafall fitline info
som jag ska gå med johanna på. Vi hörs senare, puss.

norn
2011-05-22 / 17:59:21 / my life


nu kommer alla känslorna på en och samma gång
2011-05-22 / 17:52:42 / my life

you are everything, Im not.

party
2011-05-22 / 12:12:27 / my life

Igår så vare "barnkalas" då tim, rickard & mickis slog ihop allt till en gemensam 18års fest. Alla hade väl kul utom jag, då jag vart väldigt besviken på en person. Visst vare kul först, men sedan så ja. Som tur var kom Carro & Josse och vi var väl där en stund, sedan så åkte vi till falun. Ja var en bra kväll har väl dock haft bättre. Måste dock ta mig till mickis för att hämta mina skor, som jag gick hem utan haha. Vi hörs senare puss.

life
2011-05-21 / 03:43:36 / my life

Jag vetinte om jag ska släppa taget, eller stanna kvar.
Allt är förvirrandre just nu. Kommer det någonsin bli
bra?

right now
2011-05-20 / 18:45:01 / my life

Har tagit mig upp ur sängen och städat och försökt tvinga i mig själv lite mat. Men sedan så insåg jag en sak om imorgon, så vart lite deppig igen. Väntar på att Carro ska sluta jobba sedan kommer hon och Josse hit så ska vi åka till blixbo. För inatt bär det iväg till Norn. Imorgon så kommer jag nog vara väldigt stressad för det är fest, och har lovat att hjälpa till och förbereda och så. Johanna och jag ska även till kupolen en liten stund med. Ja men vi hörs nog inte mera ikväll, ska försöka släppa hjärnspökerna och ha kul med mina vänner. Vi hörs imorgon puss.

it's not right
2011-05-20 / 13:28:39 / my life

Kan inte förmå mig att resa mig ur sängen. Idag var ingen bra dag, har verkligen velat försökt plugga och städa och grejer. Men ångesten satte in, har världens tryck över bröstkorgen. Har legat i 2 timmar och stirrat i taket och kännt hur det bränt bakom ögonen. Fyfan jag är så stressad måste bli klar med alla skolarbeten, men när jag mår så här då gåre inte. Inget går riktigt nu. Kommer ta ett tag att komma upp känner jag, men vi hörs senare när jag lyckats med det.

we have the world between us
2011-05-20 / 11:56:39 / my life

afraid to be forgotten, afraid of being hurt.
afraid to forget about you.
before this is over, the world will be between us.
but still for me it's perfect.

200511
2011-05-20 / 11:02:13 / my life

Fredag, som jag har längtat. Har lite blandade känslor inför helgen, eftersom jag ska träffa en människa jag inte träffat på ett tag. Så jag hoppas att jag kan bli tillräckligt disstraherad för att inte bli ledsen. Ikväll ser det ut som vi blir ett gäng som åker till norn, vilket ska bli spännande. Man blir så jävla rädd bara när man är där. Ska försöka sätta mig och plugga idag under dagen, och städa lägenheten för det behövs just nu. Johanna och jag ska även fixa lite bus för festen som blir på lördag, vi hörs senare puss.
please please be mine tonight

Brage
2011-05-19 / 22:18:42 / my life

Hej.
Har varit och kollat på en brage match med Carro, kul att vi sa att vi var under 15år och vart insläppta gratis. Känns inte så posetivt. Men var en ruggit bra match iallafall som slutade med 3-0 till brage. Vi bestämde oss även för att börja åka skatebord, yeah har kollat på en som är nedsatt pris nu. Så ska nog inhandla den i veckan som kommer :). Sitter här med johanna nu, blir väl läggdags snart. Imorgon blire att plugga sedan ska Johanna och jag till kupolen. Blir antagligen Norn på kvällen med, får väl se om vi vågar oss hela vägen fram. Får bli en golfklubba som följer med som självförsvar!

utråkad tjej?
2011-05-19 / 16:42:58 / my life



Hej hej hej.
Har inte alls lite tråkigt just nu & väntar mest på att klockan ska bli 7.
Längtar förövrigt till lördag väldigt mycket.

all I want
2011-05-19 / 11:43:17 / my life

you make me crayz.

190511
2011-05-19 / 07:47:54 / my life


Hej.
Förlåt att jag inte uppdatera igår, men kom inte hem förens vid 1. Var i  blixbo, åkte dit i tisdags och kom hem igår. Åkte fan en timmes buss för att komma hem. Vi åkte ut till norn, när vi väl kom dit då vände Knutte så åkte vi hem. Fan ovärt att åka bil en timme för att sedan vända och åka hem?! Men vid 2 var vi tillbacka i blixbo, sedan satt vi på en film så somnade knutte och josefine direkt. Jag och Tomas somnade däremot inte, var på väg att bli ljust så var fan omöjligt. Sedan somnade jag inte, för när jag väl skulle gå och lägga mig då tvingar dem ut mig på en promenad med hundarna. Somnade halv fem igår och har sovit i 15 timmar nu, är rätt utvilad kan jag säga. Men ska hänga tvätten nu, sedan ska jag till vårdcentralen. Idag ska jag städa mitt rum, shit det är nummer 1 på listan. Tror knappt att jag har några kläder kvar inne i gaderoberna, då har jag tre gaderober ni kan bara ana hur stökigt det är alltså!

170511
2011-05-17 / 18:26:20 / my life

Hej hej hej.
Imorse när klockan ringde mådde jag sjukt dåligt. Så bestämde mig för att ringa till körskolan och ställa in teorin. Men jag drömde visst bara att jag ringde, så halv tio vaknade jag av att dem ringde och undra vart jag var. Men det var lugnt så ja. Sedan så somnade jag om och vaknade klockan 12 av att jag vart sms terrad. Kan säga att jag är skapligt seg idag. Men har umgåtts med Mickis hela dagen nu, vi har flummat runt som fan och varit allmänt konstiga. Igår kväll var med trevligt förutom att Robin försvann haha men ja, kom väl i säng 3 inatt. Jaja, får se vad kvällen har att bjuda på så hörs vi senare puss.

för allt kan gå i tur
2011-05-17 / 02:42:42 / my life

Rullgardinen hänger snett i fönstret, lite ljus från månen är det enda som skiner igenom. Man hör hur det plingar från facebook, att någon har skrivit ett meddelande. Tvn står på i bakgrunden, men jag har det knappt. En känsla jag tycker verkar bekant dyker upp, men jag kan inte säga om den är bra eller dålig. Inser att i 6 månader har det bara varit jag och ingen annan, jag har skrikit gråtit och hatat livet. Men man reser sig upp liksom, för man lär sig uppskatta mindre saker men som är så otroligt underbara. Som när den dära personen säger hej till en och det känns som hela världen skakar. Eller när man inte träffat sin bästa kompis på ett tag och så får man bara ligga och prata om allt verkligen. Och när man bara känner den dära starka smärtan i bröstet som man känner ibland, och den enda man behöver göra är att ringa sin storasyster så finns hon där. Jag uppskattar allt så mycket mera än vad jag gjorde innan, dem små sakerna kan vara lika bra som dem stora om inte ens bättre. Försöker lära känna mig själv nu, vilket är bland det bästa jag gjort. För jag behöver bli helt okej. Men alla misstag jag har gjort, har även format min väg och tagit mig dit jag är idag. Och nu ska jag bara njuta av livet nu, det förtjänar jag.

mitt hjärta blöder
2011-05-16 / 18:12:53 / my life

Sitter och chillar. Eller? Nej jag gör inte, jag är förbannad
skulle äta räksallad som jag sett framemot. Så är det en
jävla snigel i räkorna?! Mår illa för att jag vart så äcklad,
försöker övertala mina fina vänner att hitta på något. För
har galet tråkigt och mycket överskottsengergie!

you are my gold man
2011-05-16 / 16:01:04 / my life

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, jag orkar verkligen inte städa. Jag har två gaderober och en klädstång ute i mitt rum, inser att innan jag flyttar måste jag sortera ut lite kläder. Vilket jag inte vill igentligen, jag älskar mina kläder! Ska nog bara chilla hemma idag, plocka lite och diska och kanske tvätta några maskiner med. Vi hörs lite senare, puss.

sidecut
2011-05-16 / 14:03:53 / my life

Kort, kort, kort äre nu. Vetinte om vad jag tycker om det än. What do you think?

160511
2011-05-16 / 13:07:22 / my life

Snaggat & klart nu då! Nej men tyckte om det faktiskt måste bara vänja mig med snagg igen. Är rätt duktigt trött idag, har inte sovit så bra inatt. Försöker få bilder på håret, men ja det tar ett tag. Vi hörs senare med bilder pusss.

150511
2011-05-15 / 14:42:17 / my life

Imorgon bitti så ska jag gå till frisören typ det första jag gör, eftersom inatt så klippte jag mig själv. Vilket inte var ett av dem smartaste dragen jag gjort. Men det var en rolig kväll igår! Fick träffa nya människor och så. Nu inväntar jag att mamma ska komma hem, sedan så ska vi åka och handla. Sedan får vi se om jag ska laga middag eller beställa hem pizza! Vet iallafall att fred ska komma ner och chilla sedan. Puss

!!!!!
2011-05-14 / 15:29:43 / my life



Drar & träffar ankan & jessica för att äta thai mat. Sedan kööör vi väl då!

black swan
2011-05-14 / 13:35:34 / my life





Har degat framför tvn tillräckligt länge nu. Har fixat mina naglar
och hämtat mitt linne. Ska väl hoppa in i duschen och sedan äre
väl bara att fixa sig för kvällen som återstår innan jag börjar går
ner till bussen. Vi hörs senare, puss.

140511
2011-05-14 / 09:49:31 / my life



Vaknade upp med ett mycket bättre humör idag! Så nu så kollar jag på tv, ska fixa mig lite frukost och bara ta det lugnt för ikväll. Igår så var vi sugna på att hitta på något, så slutade med att fred och jag kollade på "smala sussie" och åt ben&jerry. Sedan gick vi över till henne och sov där. Fick även ett samtal av min Mickis under kvällen med, så fick roliga nyheter att se fram emot. Nej nu ska jag äta frukost och chilla lite innan det är dags att fixa sig för kvällens roligheter, puss.

helvetet
2011-05-13 / 16:51:09 / my life

Hatar verkligen att allt skiter sig och håller på att fucka sig. HELVETES JÄVLA SKIT. allt suger.

,
2011-05-12 / 21:36:20 / my life

Tur att när känslorna för starka då blire stopp så allt blir blankt.
Bara så tomt, nu ska jag försöka sova bort all skit.

man lär sig att lita och förlåta..
2011-05-12 / 20:54:19 / my life

Man borde lära sig lita på rätt människor, trodde jag hade lärt mig det nu. Trodde jag visste vilka som var mina vänner och vilka som var falska. Men tydligen inte, man lär sig aldrig. Jag har förlåtit så många gånger innan, men vetinte om jag kan det igen. Känns som det här var sista gången. Orkar ärligt inte detta igen, är för drygt att bli sårad av någon man litat på. Förstår inte hur man kan vilja såra någon som man sagt har betydigt något för än? Längtar härifrån nu, där man kanske kan lära känna människor som är ärliga Du var en av mina närmsta vänner.

tråkiga lilla ja
2011-05-12 / 16:06:34 / my life

Idag har jag varit lika rädd som en 3åring är för något. För åskan slog ut elen i huset och var överdrivet nära, så tappade självklart socker på golvet eftersom vi höll på att baka när åskan slog ner! Sedan så skakade hunden bara i en halvtimme. Fick ett bra besked idag, men har en ful dag så är väl bara rätt okej om man säger så. Väldigt lycklig över att det är fredag dock imorgon (: fredagar och lördagar är jämt bästa dagen så. Nej har sjukt tråkigt som ni kanske märker, inte någon som vill hitta på något eller?

120511
2011-05-12 / 12:56:53 / my life



Hej. Har suttit och pluggat franska revolutinonen ett bra tag nu då, även hunnit sett en film.
Så nu har jag sjukt tråkigt..... Hm ska kolla om någon vill hitta på något.

Like black and white
2011-05-11 / 18:40:22 / my life



Är hos Anna ska sova här inatt, har inte gjort mycket idag kan jag säga. Är trött och ah vetinte riktigt vad det är med mig. Men imorgon börjar jag medicineras så, känns bra. Nej hade inte mycket att säga så vi får höras, puss.

igår.
2011-05-11 / 14:00:00 / my life

Bilderna från igår, vart park mys. Snodde bilderna från Emma :-)

rosa
2011-05-11 / 11:33:00 / my life

Kände för att jag behövde en liten färgklick idag till mitt down humör. Så satt på mig mitt senaste köp, vilket kan varit ett av dem bästa sjuuuukt skön. Idag så är jag väldigt down och trött, så ska snart iväg och äta lunch. Efter det så hoppas jag att jag är lite piggare så att jag kan gå på kupolen en stund och sedan städa mitt rum.

110511
2011-05-11 / 09:14:46 / my life


gammal bild

Vetinte om det är varmt ute eller inte vilket är drygt för det betyder att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Fina I-lands problem jag har. Är trött idag, men när är jag inte trött egentligen är inne i en period jag behöver överdrivet mycket sömn. Aja ska väl fixa mig sedan hämtar pappa mig så blire upp till bup. Vi hörs sen, puss.

magkort
2011-05-10 / 21:45:08 / my life

Fan idag har jag fått färg, dock har jag fått en sne bränna.
Robin ringde och väckte mig vid sex tiden, vilket var jävligt tur.
Så ja dem hämta emma och lollo sedan satt vi oss i en park,
och bara chilla. Så kom hem nyss typ och ska kolla tv nu,
är sjukt trött så blir att sova snart puss.

NU
2011-05-10 / 16:54:16 / my life

Kan väl säga så här att den 21 agusti då tar jag mitt pick och pack och flyttar hemifrån till värnamo! Fick brevet idag om att jag är intagen :-D Helvete vilken förändring, och helvete vad kul och drygt det kommer bli! Happy girl.

white
2011-05-10 / 16:03:18 / my life

Hej.
Idag har jag hängt i en park och käkat glass och umgåtts med en kompis jag inte träffar så ofta. Sedan så kom Fredster hit och vi gjorde smoties och hängde på min balkong. Hon fick även se mitt brev, så nu äre inte så många kvar att berätta för. Är jätte trött idag efter nationela provet, så ska vila lite och se oth sedan ska jag nog börja rensa på mitt rum. Kommer behövas nu.

Tuesday
2011-05-10 / 11:59:36 / my life

Älskar vädret & livet just nu. Även om det är rätt mycket just nu, och människor som inte vill en väl. Så känns det även som att det går allt bra nu. Förändringar kommer det bli, väldigt väldigt stora. Det dära kuveret jag berätta om i söndags det kom idag, och helvete nu är det fan sant. Berättar mera i veckan eller nästa, men först ska jag berätta för min nära. Ska ut och försöka få lite sol nu, puss.

en ful blixt
2011-05-09 / 21:18:04 / my life

kul att min älskade fina dator har dött igen, med över 500 bilder. Måste verkligen ha en dator, min dator är typ mitt liv (illa jag vet). Men allt finns där, texter och allt skit jag nu har hunnit spara där sedan 09. Iallafall tur att jag sparade typ alla bilder i början av detta år, men alla andra som jag har hunnit tagit sedan januari?! 5 månader förlorade, vill inte förlora dessa 5 månader eftersom att det är dem som jag har mått relativt bra under. Jaja, nu ska jag snart gå och lägga mig. Tog en springtur förut, så är rätt trött + prov imorgon klockan 08.00.


you break me down
2011-05-09 / 14:58:35 / my life

Om någon skulle förstå hur jävla irriterad jag är just nu så skulle jag bli lite gladare. Tänker gå ut och lägga mig och sola, och fortsätta smsa hur irriterad jag är till mina kompisar.

we hurt
2011-05-09 / 12:09:48 / my life

sant så sant

monday
2011-05-09 / 09:43:01 / my life

Måndagen började bra, dock med att jag snozade lite för längre. Snart blir det skola en stund sedan upp till Bup, efter det ska jag försöka få lite sol! Idag ska jag även ge mig ut på en springtur, behöver komma igång igen. Hoppas även att det kommer ett kuvert till mig i veckan, så jag får information jag behöver. Vi hörs senare, puss.

we party all night
2011-05-09 / 09:18:33 / my life


we all have a story to tell
2011-05-08 / 20:43:59 / my life


fint

söndag
2011-05-08 / 19:39:17 / my life

Det är helt normalt att jag klockan halv åtta en söndag kväll funderar på att gå och lägga mig...

080511
2011-05-08 / 16:41:22 / my life

Kvällen igår, vart bra lyckad. Tycker mera synd om Emma som måste städa upp efter massa. Var väl hemma vid halv tre - tre igår. Uppdaterar mera om en stund, puss.

hej lycka
2011-05-06 / 20:56:46 / my life

Gick från att nästan vara på botten, till att sväva från molnen. Undrar om det kanske är min tur att få vara lycklig nu? Fan vad jag längtar till agusti nu, men jag ska njuta av denna sommar som in i helvete!

blankt
2011-05-05 / 15:57:04 / my life

Packar väskan och åker iväg en dag. Behöver slippa tänka och bara komma ifrån allt ett tag känns det som. En dag är inte mycket men det är alltid något. Behöver få ordning på mig och mitt liv någon gång, orkar inte leva i kaos längre. Så jag kommer försvinna och stänga av allt bara tills imorgon.

flyr
2011-05-05 / 14:24:40 / my life

Idag äre värre än vad det brukar vara, inget funkar just nu.

flyktiga planer
2011-05-04 / 22:18:36 / my life

Trött tjej här, tog mig en promenad till mjälga och tillbringa kvällen med Anna, Martin och Stina. Kollar på off the map nu men ska börja packa väskan för imorgon, sedan så blire sova. Imorgon så blire att jobb sedan direkt till småland och fredag morgon så drar jag till värnamo för at kolla skolan. Spännande, har med mig mini pc så vi hörs imorgon puss.

sanningen
2011-05-04 / 18:57:09 / my life

varje jävla gång jag ser att du skrivit något, så växer den där känslan jag har mot dig.
det är inte hat, för hat är en otroligt stark känsla. men den ligger bra nära där, du tog
allt från mig. vrf skulle du ens hamnat just där den där jävla dagen, vill verkligen bara
säga till dig vadfan ni gjorde, vad du gjorde. men jag gör inte det, jag bara är snäll mot
dig när jag ser dig. men nu har jag kommit så jävla långt, så långt för att bli bra.
vill bara höra sanningen, för jag har väntat så otroligt länge på den nu så snälla
berätta sanningen för mig.

tatuering
2011-05-04 / 17:08:50 / my life

Nu har jag bestämt mig vad jag vill tatuera in, nu ska jag väl bara
vänta 4 månader på att man fyller 18. Kan väl också passa på att
säga att om 39 dagar vid denna tid, sitter jag på ett flyg till barcelona
inte helt fel det!

fina sthlm
2011-05-04 / 15:12:12 / my life

När vi var i sthlm var det här dem enda bilderna jag lyckades ta, väldigt fint i kungsträdgården hette det så?
Lyckades köpa med mig lite fint hem från sthlm med, tänkte visa er det någon dag. Men måste färga tillbacka mitt hår först. Visar inte upp mig med gult/orange hår precis. Nu ska jag kolla oc, puss.

otur
2011-05-04 / 14:10:43 / my life

Kommer inte upp ur sängen gör ont i hela kroppen,
att andas känns drygt. Vetinte vad det är för fel med
mig. Down perioder som gör att man inte orkar lyfta
ett jävla finger är inte vad jag behöver nu, har för
mycket att göra. Ska lägga mig ner och försöka sova
åtekommer senare om jag piggnat till mig.



blondi och co
2011-05-04 / 10:41:00 / my life

Bild från i lördags haha.

050511
2011-05-04 / 07:51:55 / my life

Halvgrått väder, mår efter vädret just nu kan jag säga.
Sover oroligt, & idag vaknade jag upp med världens huvudvärk
har nationela prov om 40 minuter och jag orkar verkligen inte
gå upp. Men måste. Ska försöka röja på mitt rum ikväll & ta
ett beslut jag behöver ta.

tisdag
2011-05-03 / 22:30:05 / my life

Okej mådde inte så bra idag visst, är nere i en down period just nu.
Var i borlänge på bup först var där 5 min sedan vare dags att åka till
falun för nästa bup möte. Fick bara vänta där i en och en halv timme
men det vare värt för att slippa åka buss. Sedan färgade jag håret,
har nu en fin orange färg löve it, not. Men tack emma för du färgade
det :) Blev sedan en promenad till Ingela för fika med Lisa, vilket var
trevligt! Nej imorgon har jag nationela, vilket jag fan inte ser fram emot
så ska lägga mig nu puss.

change
2011-05-02 / 21:36:55 / my life

Behöver en förändring igen känner jag, måste ta tag i allt någon gång. Skolan, vänner mig själv ja fan allt just nu. Är nog bäst att börja med sig själv. Ska försöka ta mig ut på en springtur imorgon bitti, innan jag tar itur med min dag. Vet att träning är det bästa läkemedlet för mig när jag mår dåligt, så varför slutade jag? Imorgon ska jag iallafall fixa massa ärenden, plugga, bup x 2 och färga håret, kanske hinner med en klippning imorgon eller onsdag med? Skulle behöva det, har gått ett halv år sedan jag klippte mig nu och skulle inte skada att ha en frisyr. Har iallafall massa skolarbete att ta itur med i veckan, så det bli prio ett. Har även ett nationela prov och fredag så väntar besök på värnamo folkhögskola!

del 2
2011-05-02 / 17:52:23 / my life

yeah, nu har jag laddat upp "alla" bilder.

020511
2011-05-02 / 09:53:38 / my life

random bild
Vakna för ett bra tag sedan, är rätt trött fort. Ska snart dra till skolan, efter det funderar jag på att kila till kupolen ett tag. Har hela dagen ledig idag så, vilket är great! Är på lite bättre humör idag iallafall! Ska försöka få igång internet när jag är på skolan, så jag kan uppdatera. Vi hörs snart, puss.

<3
2011-05-01 / 21:24:39 / my life

une fois que j'ai pris mon parti, quand vous étiez trop loin.

del 1
2011-05-01 / 15:23:07 / my life

ni får endel av bildena nu och resten sen, vart en bra och rolig kväll. Det var en riktig fest kan man säga, eftersom att det mest hände under kvällen!

ett steg fram ett steg bak
2011-05-01 / 12:55:52 / my life

Ett steg fram ett steg bak, samma sak om och om igen.
Tar ett steg åt sidan idag, försöker känna vad jag verklingen
vill. Tror jag vet, men är så jävla osäker. Kanske mera är
rädd för att ta beslutet. Vill inte ta ett fel aktigt beslut,
när jag kämpat så för att må bra. Men jag vet att jag
är så jävla skör och att jag faller tillbacka till smärtans
sida det förstår jag. Bara jag kommer tillbacka till okej
stadiet igen. Jag är rädd för att ta beslutet, är rädd för att
må dåligt igen.

010511
2011-05-01 / 10:13:27 / my life

Dålig uppdatering, vet men har haft kompisar som bott här så. Igår vare sista april, så jag hade fest hemma. Vilket syns idag... Ser ut som jag haft huliganer här, så har städat hela morgonen istället för att sova. Ska gå upp och lägga mig en stund, så återkommer jag senare med massa bilder puss.